facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuis de Klokbeker

Vakantiehuis de Klokbeker

Geschiedenis

Hartelijk welkom op de site voor ons vakantiehuis in de bossen van Emst op de Noord-Veluwe. U kunt bij ons 1, 2 of 3 weken huren en in alle rust genieten van een fraaie bosrijke omgeving. Ook huur voor een weekend, midweek of een afwijkende periode is in overleg mogelijk. ‘de Klokbeker’ ligt niet op een park.

Adres: Woesterweg 26, 8166 HB Emst
Telefoonnummer: 0653393487
Stad: Emst
Route: Woesterweg 26
Postcode: 8166 HB


Recensies
Een gezellige vakantie woning op de Veluwe
Vertaald door Google Heerlijk huis midden in het bos, waar ik jaar na jaar met mijn vrienden naar terug ga. We hebben hier een geweldige tijd gehad, koken, spelletjes spelen en wandelen in het bos. Er zijn maar weinig plaatsen met zo'n karakter, midden in de natuur, terwijl ze ook zo schoon en ruim zijn. Aanbevolen! Origineel Lovely house right in the forest, I keep going back to with my friends year after year. We've had an amazing time here, cooking, playing games, and taking walks in the forest. There's few places with character like this, right in nature, while also being so clean and spacious. Recommended!
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid