facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiechalet Zeeland

Vakantiechalet Zeeland

Info

Vakantiechalet Zeeland

Geschiedenis

Het luxe privé-chalet staat op chaletpark het Olmenduin te Serooskerke, midden in het Zeeuwse landschap. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van alle rust, luxe en comfort welke het chalet en het park te bieden hebben! Het privé-chalet biedt plaats aan maximaal 6 personen.

Vanuit het chalet bent u binnen 4 minuten aan de kust. Om het u nog makkelijker te maken krijgt u de gehele periode dat u het chalet huurt een speciale strandparkeerkaart. Met deze parkeerkaart kunt u op (bijna) alle stranden kosteloos uw auto parkeren.

Omdat het chalet centraal gelegen is op het eiland Walcheren bent u binnen 10 minuten in plaatsen zoals Domburg, Veere, Middelburg, Vlissingen etc. Ideaal als u Walcheren wilt verkennen en genieten van al het goede en moois dat Zeeland te bieden heeft.

Het privé-chalet is geïnspireerd op de Zeeuwse zwart gepotdekselde woningen in boerenstijl en staat op zo’n 350 m2 grond. Vanuit de dubbel openslaande deuren loopt u zo op het grote terras. Het terras biedt u de gehele dag zon, daar deze gelegen is op het zuidwesten. Uiteraard is het chalet voorzien van alle luxe en hedendaags comfort. Zo heeft het chalet een grote badkamer, zeer luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur zoals (hetelucht)oven, grill, magnetron, vaatwasser etc. De riante woonkamer is o.a. voorzien van een groot LCD tv-scherm, comfortabele hoekbank welke uitkijkt op het terras.

In het chalet zijn er drie slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een “kingsize” tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en de derde slaapkamer is tevens voorzien van twee eenpersoonsbedden in kajuitopstelling.

Adres: Gapingseweg 5, 4353 JB Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Stad: Serooskerke
Route: Gapingseweg 5
Postcode: 4353 JB



op zoek naar gerelateerd: Vakantiepark Serooskerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalet Chalet "van Damme" 27 meter Mooi park, lekker rustig!
Zeeuws Huisje Zeeuws Huisje 2 km Van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig, goed schoon en goede uitvalsbasis. Dikke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid