facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck

Info

Familiecamping Sonnevanck is een rustig en gezellig camping in het hart van Drenthe, gelegen in de bossen bij het dorp Spier tussen Hoogeveen en Beilen.

Geschiedenis

Sonnevanck is een rustig en gezellig camping en bungalow park in het hart van Drenthe, gelegen in de bossen bij het dorp Spier tussen Hoogeveen en Beilen, vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveld.

Het park bestaat uit bungalows, jaar-, seizoen- en kampeerplaatsen.
Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd.

Op ons terrein is er voor de kinderen volop speelgelegenheid, zoals:
een speeltuin, zwembad met een peuterbad en een sportveld.
Tevens is er een midgetgolf-, jeu de boules- en een tennisbaan.
Sonnevanck heeft een restaurant waar u heerlijk kunt eten met familie en vrienden. Ook kunt u snacks afhalen en meenemen naar uw caravan of bungalow. Tevens kunt u op ons terras naast het zwembad, even heerlijk ontspannen, met een hapje of drankje.



"Gelegen in hartje Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u Vakantiecentrum Sonnevanck. Geniet van een heerlijke vakantie. Ervaar de rust en de ruimte en ontdek de vele mogelijkheden tot activiteiten zowel op de camping als in de schitterende omgeving."
Adres: Wijsterseweg 9, 9417 TD Spier (Drenthe)
Telefoonnummer: 0593562214
Stad: Spier
Route: Wijsterseweg 9
Postcode: 9417 TD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Sonnevanck Spier te koop, Chalet huren Sonnevanck Spier, Restaurant Sonnevanck Spier, Camping Spiers Duitsland, Chalet Spier te koop, Restaurant Spier, SVR Camping de Bosrand, Camping De Bosrand te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baanderhoeve Baanderhoeve 5 km Heel leuk en gezellig. Er is ook een veldje dichtbij voor voetballen, basketballen en...
Recensies
Prima kamping, netjes en schoon. Met oog voor leuk aangelegde plantperkjes. Merendeel vaste jaar, seizoen, en huur accomodaties, en " ons kent ons". Douchen met muntjes. Dat hadden we sinds de jaren 80 niet meer gehad. Duurt lang genoeg, je kunt de douche niet mengen of uit zetten. Leuk zwembad je erbij. Max 1.40m diep. Voor kinderen een speeltuin. De toerplekken verschillen van grote, alle ruim genoeg en auto vrij. Die kunnen op de parkeerplaats. Wij stonden op veldje kaampie. Deze is pal naast de doorgaande weg, met bijbehorend geluid van verkeer. Al met al een leuke kamping. We hebben ons wel verbaast over de weinige gasten tijdens een Pinkster weekend met mooi weer, het veldje waar wij stonden was en bleef nagenoeg leeg. Vanwege personeel gebrek was de snackbar dicht. Bij de bijbehorende kantine met terras werd mogelijk gemaakt een patatje enz. te halen.
Mooi gelegen en keurig nette camping met meerdere veldjes voor caravans, campers en tenten. Ook een groot gedeelte vaste plaatsen met veelal oudere stacaravans aan de andere kant van de camping. Sanitair prima, douchen met muntjes die je bij inchecken krijgt. 1 muntje is voldoende, heerlijk warm water met riante straal. WC's ook prima in orde, driemaal daags schoonmaak. Zwembad prima, paar keer gebruik van gemaakt laatste week mei. Meerdere speeltoestellen voor kinderen en midgetgolf zag er ook verzorgd uit helaas te weinig tijd gehad om te doen. Horeca helaas beperkt open dus elders uit eten geweest. Ook geen verse broodjes in de ochtend, dat is wat ons betreft het enige verbeterpuntje.
Heerlijk weekend gehad op de camping, rustige camping, leuke plek waar we stonden. Alleen voor kinderen in de puberteit niet zo veel te doen. Wel een ontzettend mooie omgevingen en gastvrije eigenaar en aardig personeel.Service: 5/5
Geen fietsen te huur WAren stuk Geen accu lekke band eKamers: 3/5
Leuke camping en netjes zeer vriendelijke mensenService: 5/5
Wij gaan graag met ons gezin naar bungalowparken voor de omgeving maar uiteraard ook voor een leuk bungalowpark met faciliteiten voor de kinderen. We hebben ontzettend genoten op dit park en verbleven in een mooie bungalow type "Roodborstje" in het hoogseizoen begin augustus 2022. Bungalow heeft een mooie, nette en nieuwe? inrichting, stapelbed voor de kinderen wat zij geweldig vonden, mooie badkamer met bad en aparte douche, voldoende kastruimte in de kamers en heerlijk zittende suède banken! Kindvriendelijk buitenzwembad met verwarmd water, gezellig terras met live-muziek, leuke speeltuin en vrolijke animatie. Faciliteiten ook prima zoals fietsverhuur, snackbar, restaurant en receptie. Service en vriendelijkheid personeel is uitmuntend! En niet vergeten de huishouding/schoonmaak, deze is echt goed want we hebben nog nooit zo'n schoon huisje gehad! Bezienswaardigheden, attracties en natuur tussen de 5 en 30 minuten auto rijden. Prachtige omgeving bij het Nationale Park waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Kortom, wij komen graag een keer terug!
Wij hebben twee weken mogen verblijven op deze camping. De nieuwe eigenaren zijn een aanwinst voor het vakantiecentrum ze zijn enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Toen ik had gereserveerd en betaald via de website wat erg makkelijk ging er toch nog maar even achter aangebeld of de plek die ik gekozen had wel geschikt was voor onze vouwwagen. De eigenaresse is zelf gaan kijken op het veld en had ons een andere plek geadviseerd. En heeft het na ons akkoord in orde gemaakt. Toen we een aantal maanden later aankwamen en het veld opreden stonden we op dat plekje vol in de zon, ons oog viel op een plek die volledig in de schaduw lag. Ik ben toen langs de receptie gegaan, en omdat die plek niet bezet was mochten we als nog switchen, super fijn! Het sanitair is brandschoon, en wordt door de schoonmaak goed onderhouden. Het gebouw is wat verouderd, maar ik heb vernomen dat ze dat wilde gaan aanpakken. Douchen en warmwater gaat op het moment van schrijven nog met muntjes. De muntjes zijn gratis !! af te halen bij de receptie. Het zwembadje is tevens ook erg netjes en verzorgd er staan ligstoelen en het bad staat zowel deels in de zon als deels in de schaduw. Je merkt op het park dat er door de vorige eigenaar wat achterstallig onderhoud is, daar in tegen zijn de nieuwe eigenaren druk bezig met plannen te maken en het vernieuwen van het park. Dat beloofd erg veel! Wij hebben het hier enorm naar ons zin gehad met onze kinderen van 2 en 5. En gaan hier zeker nog een keer terug komen.. Zoek je een rustige camping voorzien van alle gemakken? Dan moet je deze campinh zeker doen. De eigenaren zijn toppers!!
Wij hebben er onze stacaravan staan. Mooie plek .kleinkids vinden het super.Locatie: 5/5
Prima plekje op het veldje Appelhof. Zeer vriendelijk geholpen door Jilius. Vakantiepark is onlangs overgenomen en de nieuwe eigenaren zijn hard aan het werk om er iets moois van te maken, maar er is nog veel te doen... Sanitair zou ik als eerste aanpakken. Restaurant liep ondanks personeel tekort goed, lekker gegeten.
Fijne rustige camping. Beheerders zijn erg betrokken en lopen elke avond over de camping om te kijken of alles naar wens is. Kortom, super leuke camping als je van rust houdt. Wij komen zeker weer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid