facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantieadres Onbekend

Vakantieadres Onbekend

Info

Laat je verrassen met een unieke verrassingsreis! Een ongepland avontuur naar een onbekende bestemming ergens in Europa met altijd een unieke slaapplek.

Onze taak

Onze missie is om iedereen te inspireren om eens op een heel andere manier een vakantie te beleven. Om die te ervaren zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Zonder planning, zonder controle en zonder uitgestippeld plan. Dan zal een bestemming compleet nieuw voor je zijn, ongekend en onontdekt. Zodat je je zult verwonderen en verbazen over de plek en alles wat er op je pad komt.

Een echte kennismaking met het onbekende. Dat is precies wat wij jou willen laten ervaren. Trust us, it's magic!


Producten

Voor een unieke verrassingsreis heb je de keuze uit één van de volgende vakantiethema's;
- Citytrip
- Aan zee
- In de natuur
- Wellness
- Back to basic
- Super de Luxe



"Vakantieadres Onbekend is gespecialiseerd in verrassingsreizen. Reizen naar een onbekende bestemming met altijd een unieke slaapplek en altijd in combinatie met eigen vervoer. Zo heb je ter plaatse alle vrijheid.Kies een vakantiethema en geef de datum en het aantal personen op en je avontuur kan beginnen!Door de spanning en voorpret vooraf en de onwetendheid wat er ter plaatse te wachten staat maakt het tot een magisch en onvergetelijk avontuur."
Adres: Gladiolenstraat 7, 1723 WE Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 022 67 53 906
ln.dnekebnoserdaeitnakav@ofni
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Gladiolenstraat 7
Postcode: 1723 WE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Langedijker Reisbureau Het Langedijker Reisbureau 303 meter Top, we zijn wel te laat met boeken maar toch wat gevonden dankzij Het Langedijker re...
Carla Delis  Travel Counsellors Carla Delis Travel Counsellors 458 meter Uw persoonlijke reisadviseur... Thuis in de hele wereld. Ik ben er wanneer u dat wens...
Travelxl at Home Donja Travelxl at Home Donja 524 meter Goede service en top reisbureau
Animatie Molengroet Animatie Molengroet 3 km Op deze pagina vindt u alles omtrent de animatie op Droompark Molengroet, foto's, fil...
Recensies
Voor ons 20 jaar samen zijn hadden wij 2 nachtjes naar “bestemming Onbekend” geboekt, Family Adventure met z’n vieren. Toen het mailtje binnenkwam met de informatie die wij op locatie nodig hadden, begon de spanning op te komen. Waar zullen we naartoe gaan? Er moest zomers ingepakt worden, inclusief zwemkleding. Wij kozen ervoor om de kaart met coördinaten dicht te houden tot de dag van vertrek. Toen we de coördinaten in hadden gevuld, ging het avontuur echt beginnen. We belanden op een prachtig camping resort in een huisje met hottub. De kinderen waren door het dolle en wij hebben vooral genoten van het onbekende, ongeplande. Met zijn vieren waren wij het er unaniem over eens dat dit niet de enige keer is dat we ons laten verrassen, dit gaan we zeker vaker doen! Wij raden het iedereen aan! Wat een fantastisch concept heb je neergezet Marjon, complimenten!
Hoi Marjon, Het was fantastisch! Wij hebben de spanning, vooral voor de kinderen, lekker opgevoerd door de post pas op de ochtend van vertek samen open te maken. Zo waren ze toch een beetje betrokken bij ons weekendje weg. Wij hebben vlug de coördinaten ingevoerd, kids gedag gezegd en vertrokken. Onderweg alvast grofweg een plan gemaakt, stadjes bezoeken en lekker eten, altijd goed. De mail met info over de accommodatie is pas geopend toen we voor de deur stonden. Even was het spannend, waar zijn we nu terecht gekomen? Woonhuis, grote loods en een klein tonnetje in de tuin... Oeps, dat zou wel erg klein zijn voor een heel weekend met matig Hollands weer. Gelukkig, er staat Loft, dat is geen overnachting in een tonnetje. Nee, het bleek de sauna! We zijn hartelijk ontvangen. Wat een rust, ruimte, privacy en vrijheid! Zaterdag geen wekker, comfortabel bed en veel stilte zorgde voor een lange ochtend. Een fijne brunch met kakelverse eitjes en een schitterend uitzicht. Onze dag kon niet beter beginnen. Na een middagje toerist in eigen land uithangen hebben we ons in het Loft weer ondergedompeld in de rust. 2 avonden zonder tv, dat gebeurt niet vaak. Dit was een fijne uitnodiging tot gesprek en echte verbinden. Onbetaalbaar! We moesten nog net zelf onze spullen inpakken voor vertrek. Maar dat was het ook, de rest werdt allemaal voor ons verzorgd. Wat een luxe. Marion, SUPER bedankt. Mijn man heeft mij meerdere keren gevraagd of ik toch niet stiekem een vinger in de pap heb gehad. Omdat het allemaal zo 'spot on' was. Precies wat we nodig hadden. Al hadden we dat onszelf vooraf niet gerealiseerd. Je hebt er nieuwe vaste klanten bij hoor! Ons 11 jarig huwelijk vieren wij weer op vakantiebestemming onbekend.
De verrassing was groot, de slaapplek geweldig, het weer was fantastisch kregen we er gratis bij. Wij hebben genoten! Een korte vakantie via @vakantieadresonbekend is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
In één woord: Fantastisch! In meerdere woorden; het was voor ons de eerste keer dat we dit deden, maar zeker voor herhaling vatbaar. Op plaatsen komen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Alles tip top georganiseerd. Een echte aanrader!!
Het was een mooi avontuur! We hadden een haast onmogelijke aanvraag gedaan, enorm kort dag en toch heeft Marjon een geweldige plek voor ons weten te vinden. We hebben samen met de kids enorm genoten!
Samen met mijn moeder een heerlijk nachtje weg in de superluxe B&B ‘Slapen bij DKW’. We hadden nooit verwacht dat binnen een uurtje rijden van huis er zn mooi natuurgebied en dorpje zou zijn. We hebben door de verrassing ook veel voorpret gehad!
Wat was het leuk om de coördinaten in te vullen om de locatie te onthullen. Wij hebben onwijs genoten van onze verrassingsbestemming. Het was een prachtig luxe landhuis in Zeeland! De gastvrouw en heer waren heel gastvrij. De kamer was van alle gemakken voorzien. Wij hebben echt genoten!
Voor ons 5 jaar samen zijn via Vakantie Onbekend een reis geboekt. Was wel spannend omdat wij liever alles zelf altijd willen regelen. Na het ingeven van de wensen heeft Marjon ons echt naar een prachtige locatie gestuurd, dit hadden wij nooit zelf kunnen vinden. Communicatie en info die gedeeld was erg duidelijk. Een reis via Vakantieadres onbekend boeken is zeker voor herhaling vatbaar!
Vakantieadres onbekend is een aanrader voor vriendinnenweekend! In de week voor vertrek ontvingen we een envelop met instructies over ons verblijf.. Zo leuk om pas in de auto er achter te komen naar welke plek Marjon ons ging sturen. We werden heel hartelijk ontvangen in een prachtige b&b in de Achterhoek, echt genoten met twee vriendinnen.
Heerlijk verrast worden met een originele topplek. Dat is gewoon magie. We zijn lekker zonder te weten waar we naartoe gingen in de auto gestapt en belandden daardoor op een plek waarvan we niet wisten dat we daar terecht zouden komen. Lekker ontdekken wat de omgeving te bieden heeft. Een wandeling door een heel mooi stukje bos in Brabant, heerlijk lunchen bij de Boswachter en dan ook nog eens logeren in een prachtig gedecoreerd huisje in een heerlijke tuin. Mét HOTTUB. Dat was heerlijk om te relaxen. Helemaal tot rust gekomen gingen wij weer naar huis. Een verrassing ervaren op deze manier is echt heel erg leuk en waardevol. Dankjewel namens ons samen, Marjon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid