facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantie chalet op camping Hoeve aan de weg in het Drents Friese Wold

Vakantie chalet op camping Hoeve aan de weg in het Drents Friese Wold

Info

http://www.oermuseum.nl/index.html

Geschiedenis

5 persoons Vakantie Chalet op Hoeve aan de Weg tussen Diever en Appelscha.
Te Huur Midweek Ma-Woe Woe-Vrij of Ma-Vrij inchecken vanaf 13.30 uitchecken voor 10.30
en Weekend Vrij-Zo inchecken vanaf 13.30- uitchecken voor 19.00
Prijs Ma-Woe of Woe -Vrij laagseizoen 195.- hoogseizoen en feestdagen 250.-
Ma-Vrij laagseizoen 350.- en hoogseizoen 450.-
Weekend Vrij-Zon laagseizoen 295.- hoogseizoen 395.-
Schoonmaakkosten 50.-



"Een gezellige camping in het hart van het Drents-Friese Wold. Onze camping wordt getypeerd als een knusse en gemoedelijke familiecamping met vele voorzieningen voor jong en oud. Zo vindt u op de camping onder anderen een zwembad, eetcafé, snackbar, recreatieteam en wifi."
Adres: Bosweg 12, 8439SN Diever
Telefoonnummer: 0654213347
Stad: Diever
Route: Bosweg 12
Postcode: 8439SN



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Hoeve aan de Weg, Camping Diever met zwembad, Kleine campings Drents-Friese Wold, Camping in Diever, Stacaravan Drents Friese Wold, Camping Diever huisje, Camping Diever foto's, Camping Drenthe staanplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Kasteel Diever Het Kasteel Diever 512 meter -Kamers waren redelijk maar, er waren overal spinnen en webben. -Het materiaal onder ...
Recensies
Helaas, we hadden er meer van verwacht, de douches waren vaak koud, het gras niet gemaaid, het onderhoud ondermaats en de paden bestaan uit grof gebroken steen, jammer. Op zich waren de sanitaire voorzieningen wel schoon en was de dame bij de receptie wel behulpzaam. We hadden er gewoon meer van verwacht want de ligging middenin het Drents Friese Wold is prachtig.
Wat een heerlijke camping in een prachtige rustige omgeving. Het was de eerste keer dat wij hier kwamen maar zeker niet de laatste. Wij waren hier met de zomer storm en Johan had het maar druk met de weggewaaide luifels en gevallen kapotte takken maar hij hielp iedereen met veel plezier. Dus voor ons tot ziens. Toiletten: Toiletten en douches super schoon en wc papier aanwezig. Enige minpuntje dat je met 50 ct muntjes moet douchen.
Heerlijk weekend gehad. Mooie camping, ruime plaatsen, prima sanitair, warme douches, maar wel achterhaald 2,5 minuut douchen voor 50 cent, bossages mogen wel op de hoeken beter bijgehouden worden, bijna onmogelijk om zonder krassen op de caravan de bochten bij de veldjes te nemen Toiletten: Schone toiletten, worden goed schoongehouden, wc papier en handzeep aanwezig.
Mooie camping in een mooie omgeving. De douches mogen wel iets langer warm blijven. Veel te kort. Het eten in het restaurant was niet geweldig. Prijs kwaliteit te duur. De sorbet was gemaakt van softijs met vruchten uit blik. Voor € 7.50 verwacht ik veel meer dan dat. Toiletten: Erg verouderd.
Prima rustige recreatie plaats! Je loopt zo het bos in. De eigenaren en personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Geen zin in eten maken, even naar het restaurant voor hapje en drankje. Ga zo door!
Een gemoedelijke camping, beetje nostalgisch. Toiletten en douches schoon, grote plekken, en naar Diever met de fiets is een heerlijk ritje.
Mooie camping. Voor kinderen is er genoeg te doen in het hoogseizoen is er animatie. Maar ook is er een zwembad een mooi speelveld en een leuke speeltuin. In de omgeving is er ook genoeg te doen. Speeltuinen zwembaden en leuke activiteiten voor jong en oud Zoals op stap met een boswachter en je kunt in de buurt huifkarren huren. Vanuit de camping wandel of fietst zo de prachtige natuur in.
Wij hebben een vaste plaats op Hoeve aan den Weg. We kijken na elk voorbij gevlogen seizoen al weer uit naar de nieuwe. We vermaken ons altijd uitstekend op de camping, maar ook in de bossen rondom de camping. We gaan altijd graag even lunchen in Appelscha of Diever!
Gewoon een prettige camping, voor gezinnen met kleine kinderen maar ook voor* grijze golf* gasten met stacaravan en toercaravans voor rust en natuur Speeltuin: Geschikt voor de jonge kinderen , met niet gevaarlijke toestellen met ouderlijk toezicht
Leuke camping voor jong en oud. Zijn er jaren met de pinkster geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid