facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vagabond

Vagabond

Info

Vagabond is bier voor de levensavonturiers. Die nieuwe mensen willen leren kennen. Iedere dag. Overal. Die zeggen: kom, ga zitten en drink met mij.



"Rondleiding of bierproeverij in de brouwerij? Reserveer via onze website."
Adres:
Stad: Gemert


Recensies
Geweldige bierproeverij met rondleiding gehad van Pierre, echt een aanrader @Gij&Ik
Mooi oud pandje aan het Ridderplein in Gemert. Verkopen stiekem flink wat andere speciaalbieren naast hun eigen Rabauw bieren. Warm onthaal in het winkeltje en goed advies. Aanrader!
Zeer mooi om te zien hoe deze biertjes vanuit een sociaal maatschappelijke gedachtegang gebrouwen worden. Er wordt nadruk gelegd op mogelijkheden ipv beperkingen van ieder individu, en als je dan ook nog eens met dat gezelschap en een toffe groep ondernemers een lekker biertje neer kunt zetten, is waardering op zijn plaats!
Bier smaakt me erg goed en ook de harde werkers achter de schermen doen het fantastisch. Kijken naar mogelijkheden, daar kan de hele maatschappij nog iets van leren. Al met al een top organisatie!
Heerlijk bier en op een sociale manier gebrouwen. Leuk zo'n initiatief! Ook de klantenservice is vriendelijk en professioneel. Ga hier vaker bier bestellen :
Lekkere bieren met een mooi verhaal. Wij kijken uit naar de nieuwe samenwerking! Groet Mannen met Smaak
Supper lekker bier je weet niet wat je mist
Heerlijke biertjes
Mooie biertjes, bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid