facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaessen Juweliers Heerlen

Vaessen Juweliers Heerlen

Info

Vaessen Juweliers, Diamantairs en Taxateurs is opgericht in 1900. Heden wordt het bedrijf door de 3de en 4de generatie voortgezet.

Geschiedenis

Vaessen Juweliers

Juwelier Vaessen is opgericht in 1900 door Stephanus Vaessen op de boerderij van zijn ouders te Voerendaal. Stephanus Vaessen, onze overgroot opa, begon met het repareren van uurwerken van mensen uit de buurt en vergaarde zo alle kennis die nodig was om een juwelierszaak te starten. Dit deed hij dan ook in 1915 toen hij verhuisde naar Heerlen. Op de Oranje Nassaustraat nummer 7 startten hij een juwelierszaak met reparatieatelier.

In 1938 verhuisde de winkel naar de Bongerd (Markt). Dit pand had hij laten bouwen in 1926 en daarna direct verhuurd. Deze zaak gaf hem het voordeel dat er meer ruimte was voor de winkel zelf en het reparatieatelier. Heerlen was op dat moment een mijnwerkersstad en had een grote aantrekkingskracht op de gehele regio.

Vanaf 1942 kwam Winand Vaessen in de zaak, onze opa, hij werd persoonlijk opgeleid door onze overgrootvader en leerde snel alle facetten die nodig zijn om het vak van juwelier uit te oefenen.
Winand was een echte horlogemaker en vakman en stond niet graag op de voorgrond in de winkel, gelukkig trouwde hij met Gerry Frijns, een dochter van een herenmodezaak te Valkenburg. Samen met Winand runde ze de winkel tot aan 1972.

In dit jaar kwam onze vader Steph Vaessen in de winkel, nadat hij zijn studie in Schoonhoven afgerond had. Met Steph Vaessen kwamen ook snel de eerste grote merken bij onze winkel. Door de vele reizen die hij maakte naar Londen, Parijs, Zwitserland en Italië zag hij wat voor een winkel hij zelf graag wilden hebben.

Bekroning op het werk van onze overgroot opa, opa en vader is het hofleveranciers schap dat de winkel kreeg in 2000.

Vanaf 2010 zijn wij (Servaas en Victor Vaessen) in het bedrijf gekomen en zijn wij verantwoordelijk om het oudste bedrijf van Heerlen voor te zetten. Met veel plezier ontvangen wij iedere dag mensen vanuit heel Nederland, Duitsland en België die wij kennis laten maken met de uitgebreide collecties juwelen en horloges die wij verkopen. Uiteraard bent ook u van harte uitgenodigd in onze winkel in het hart van Heerlen.



"OVER ONSVaessen Juweliers vertrouwd sinds 1900Aan het einde van 19e eeuw is de oorsprong terug te vinden op de boerderij genaamd de 'Morgenster' in Voerendaal. Hier leerde een boerenzoon zichzelf het vak van horlogemaker, dit was het begin van een juweliersbedrijf dat niet meer is weg is te denken in Parkstad Limburg.Op de Bongerd 11 in het centrum van Heerlen is juwelier Vaessen sinds 1933 gevestigd. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de 4e generatie en is een echt familiebedrijf.Betrouwbaarheid en hoge kwaliteit staat hoog in het vaandel van deze hofleverancier.Zodra u binnenkomt wordt u welkom geheten in een een rustige en sfeervolle ambiance en wordt u deskundig geadviseerd en geholpen."
Adres: Bongerd 11, 6411 JL Heerlen
Telefoonnummer: +31455712440
Stad: Heerlen
Route: Bongerd 11
Postcode: 6411 JL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Heerlen centrum, Juwelier Heerlen Oranje Nassaustraat, Juwelier Heerlen Corio, Horloges Heerlen, Juwelier Martens Heerlen, Vaessen Maastricht, Juwelier Maastricht, Vaessen Heerlen auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxury bijoux en accessoires Luxury bijoux en accessoires 101 meter hippe kleding en accessoires voor een klein prijsje
Staal en Inkt Staal en Inkt 176 meter Leuke gezellige en vooral professionele zaak, met onder de toonbank en tattoo gedeelt...
Mynt Juwelier Mynt Juwelier 281 meter Geweldige service! Mijn pakketje kwam mooi ingepakt aan. En de bezorgservice is super...
Christo Jewels Christo Jewels 290 meter Bij Christo juwels krijg je wat je verwacht, ruim aanbod,goede prijzen een prima serv...
Christo Goudinkoop Christo Goudinkoop 290 meter Eerste ervaring erg positief: eerlijk en respectvol. Christo nam de moeite om alles h...
Recensies
Een absolute aanrader deze juwelier. Het contact vooraf was al super prettig. Het ontvangst in de winkel was top. Nemen de tijd en hebben veel kennis en ervaring. Je voelt en merkt dat je alle aandacht krijgt. De klant is hier koning. Ik kan Vaessen aan iedereen aanbevelen.
Online besteld aangezien alles nu dicht is. Ik kreeg na twee dagen een keurig verpakt horloge binnen. Er zat zelfs een gerichte brief bij en een set om zelf het horloge op maat te maken, inclusief een link naar een duidelijk instructiefilmpje! Verwachtingen overtroffen. Aanrader!
Zeer mooie service & top kwalitatief werk ervaren in de zaak. Het personeel was professioneel en behulpzaam. Als kritisch zijnde persoon ben ik positief verrast met de top-kwaliteit in deze juwelierszaak.
Vaessen Juweliers is een fijn authentieke winkel waar de service uitmuntend is. Het was fijn om een keuze te kunnen maken uit een zeer divers aanbod en slagen voor een goed horloge kon dus ook niet anders. Uit mijn positieve ervaringen raad ik de winkel dan ook ten zeerste aan !
Fijne ervaring gehad met Vaessen juweliers. Communicatie wat vriendelijk en duidelijk. Afspraak was ook een fijn te noemen, tijdens het gesprek veel informatie gekregen omtrent mijn aanschaf. Voor mij een aanrader.
Vandaag professioneel en snel verder geholpen. Een top zaak met goede en vakkundige medewerkers!
Vintage horloge ter reparatie van opdraaimechanisme gebracht. De veer vervangen blijkt €310 te kosten om dit te maken. Wordt er wel een nieuw glas geplaatst. Hahahaha ik ga er never nooit meer naartoe
Het is een omgeving waar ik mij als klant welkom, begrepen en geholpen voel. Meerdere malen hier geweest voor niet alleen de aankoop van nieuwe items maar óók voor reparaties. Het is een locatie waar vakwerk voorop staat en er tijd word genomen voor vragen groot en klein ! In een woord: uit mun tend !
Helaas geen fijne ervaring met deze juwelier. Vind het personeel arrogant. Nog maals aangegeven dat ik een reparatie van €360,- voor een Seiko Kinetic van 5 jaar oud belachelijk vind maar daar word in eerste instantie niet op gereageerd. Nadat ik contact heb gehad met Seiko kon er €45,- van de reparatieprijs af. Wil nog even toevoegen dat er op jullie site staat dat jullie gecertificeerd zijn om kleine reparaties aan Seiko horloges uit te voeren maar jullie hebben mijn horloge gelijk opgestuurd naar Seiko zonder er zelf naar te kijken. Dat was ook de reden om het horloge bij jullie ter reparatie aan te bieden en niet bij de juwelier waar ik het horloge gekocht heb. Als ik alles van tevoren geweten had.........
Zeer vakkundige Juwelier met kennis van zaken! Hier word je altijd openhartig ontvangen en uitgebreid geholpen. Uiterst nette zaak met een keuze uit allerlei sieraden uit het topsegment. Ik ben en word hier nog altijd naar tevredenheid geholpen! Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid