facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vader Kleinjan Café

Vader Kleinjan Café
Adres: Spaansepoort 73 , Rotterdam 3011 MN, NL
Telefoonnummer: 010 800 1535
Stad: Rotterdam
Route: Spaansepoort 73
Postcode: 3011 MN


Openingstijden

Maandag: 11:00-01:00
Dinsdag: 11:00-01:00
Woensdag: 11:00-01:00
Donderdag: 11:00-03:00
Vrijdag: 11:00-03:00
Zaterdag: 11:00-03:00
Zondag: 11:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Spaanse Poort Rotterdam, Restaurant Rotterdam, Restaurant Oude Haven Rotterdam, Mooiste restaurant Rotterdam, Spaanse poort Oude Haven Rotterdam, Rotterdam - Tripadvisor, Stockholm Rotterdam, Rodin Rotterdam
Recensies
Heerlijke oktober nazomer zondag lunch op het terras met uitzicht over de oude haven. Genoten van het eten en een wijntje. Ook de Cappuccino was lekker! Zeker een keertje weer terug om het diner te proberen
Super vriendelijk personeel, ook heel leuk uitzicht. Wel een beetje duur, geen vegan opties voor bij de koffie want komt uit een automaat en verse huisgemaakte limonade. De verse fruitsap en tropisch fruit limonade zoet waren wel lekker.
Lekker terras in de zon. Van vroeg tot laat in de middag. Leuke uitzicht over de ouden haven. Genieten!! Het patatje stoof wat overpriced. Een bakje friet met stoofvlees salade en mayo voor 17 euro.. Best aan de prijs. Maar.... Erg lekker!!!! Garnalen kroketjes echt een aanrader.!!
Was super leuk. Helemaal extra speciaal omdat ik samen was met een vriend die dezelfde achternaam heeft en wel familie moet zijn. We hebben hier ook een leuk gesprek over gehad met de eigenaar!Eten: 5/5
Heel spontaan hier naartoe gegaan stond echter nog op mijn lijstje van cafés die ik wilde bezoeken. We zaten buiten aan de haven. De vlotte meid van de bediening had voorafgaand aan de bestelling al aangegeven dat het, vanwege grote bestellingen, een half uur kon duren. Ook voor een patat met stoofvlees. De terrasverwarmer waar wij zaten deed het niet, maar we kregen - zonder te vragen - van haar een dekentje echt heel attent!. We zagen ook dat de keuken vrij klein is waar maar max. 2 mensen in kunnen staan? Georganiseerde, schone, open keuken wel! Paar minuten voordat het eten geserveerd werd, kwam de serveerster ons verstellen dat het nog 6 minuten duurt. En ja hoor! Stipt 6 minuten later kwam het eten. En het was het wachten waard. Heerlijk van smaak, krokante frietjes ook. Volgens mij nog nooit zo’n lekkere stoof op. De 2 meiden van de bediening zijn leuk en vriendelijk. Heel aangenaam, zonder dwingerig te zijn! Toiletten ook heel schoon! Met dank aan de leuke meiden van de bediening die onze tijd daar erg fijn hebben gemaakt!
Prachtige plek in de oude haven. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten met uitzicht op de skyline. Hele vriendelijke en snelle bediening. Wij hebben hier heerlijke tosti’s geluncht en komen zeker nog eens terug om de rest van de kaart te proberen of gezellig te borrelen. Aanrader!
Een cafe met een sterrenklasse keuken, heerlijk en verrassend! Jammer dat je niet met grote gezelschappen kunt zitten, naar mijn inzien zijn 10 personen het maximum om met elkaar in gesprek te blijven. Makkelijk parkeren, 2 grote garages op 5 minuten loopafstand. Gezelligheid, zeker zijn van lekker eten en een vriendelijke bediening? Stap dan hier naar binnen :
Heerlijke borrel plek midden in sfeervolle oude haven . Met zeer vriendelijk personeel !
Vriendelijk personeel. Zeer gezellig terras aan het water en ons eten was super lekker!
Een prachtige locatie met heerlijk eten een echte aanrader voor wie Rotterdam bezoekt. Kleine tip voor het personeel vervang het bestek de tostie was een marteling om te snijden messen erg bot.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vader Kleinjan Café.

Rotterdam kroegen

openingstijden, locatie, vervoer. Spaansepoort 73 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vader Kleinjan Café adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vader Kleinjan Café. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vader Kleinjan Café delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Popocatepetl Popocatepetl 16 meter
Cafe Pardoen Cafe Pardoen 35 meter
Stockholm Stockholm 45 meter
Het Witte Huis Het Witte Huis 102 meter
Sunset Café Sunset Café 426 meter
Café Pursers Café Pursers 562 meter
De Buuren De Buuren 574 meter
Eetcafé de Stoep Eetcafé de Stoep 605 meter
Admiraliteit Admiraliteit 607 meter
Café Pol Café Pol 653 meter
Sorbonne Sorbonne 729 meter
Café Electric Café Electric 741 meter
1NUL8 1NUL8 778 meter
Paddy Murphy's Paddy Murphy's 795 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid