facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vadász Vizsla Kennel

Vadász Vizsla Kennel

Info

Kleinschalige kennel met als doel om gezonde Vizslas voort te brengen, die beschikken over een goed karakter en die voldoen aan alle raseigenschappen.

Adres: Sint-Oedenrode
Stad: Sint-Oedenrode



op zoek naar gerelateerd: Vizsla nestje 2022, Vizsla fokker Zeeland, Vizsla kennel Fiviola, Vizsla fokker Wageningen, Vizsla fokker Hongarije
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Totalpetshop Totalpetshop 707 meter De winkel met passie voor dieren
Trimsalon Mirthe Trimsalon Mirthe 4 km Huisdierenzorg
Recensies
Gisteren onze pup Billy opgehaald. Een heerlijk speels ondeugd, die het nu al super goed doet... Zeker een aanrader om eens te kijken naar een leuke pup, je wordt op de hoogte gehouden hoe het gaat met je pup dmv foto's die je krijgt.... Wij zijn super happy met onze nieuwe aanwinst
Ons boomertje wordt deze week 11. Zo n lief beest, nooit ziek.
Leuke rashondenkennel. Waar wij uit een nestje Tibetaanse terriër's een pup hebben gekozen. Goed en nuchter advies. Zeker ook professioneel.
In maart onze boomer pup gekocht. De communicatie was super fijn. Door corona konden we minder langs komen om te kijken, maar we kregen elke week foto’s, filmpjes n een update super fijn! Wij hebben een enorm lieve pup, goed verzorgd, nooit ziek en altijd vrolijk! Alle papieren, vaccinaties, paspoort etc. tiptop in orde
Niks te klagen, vriendelijke service. De mogelijkheid om je pup te bezoeken. En ook de mogelijkheid om wanneer je vragen hebt altijd kunt bellen. Mijn vorige hondje dat ik bij de familie van Gils had gekocht is 16,5 jaar geworden! Hopelijk nu weer zoveel plezier van mijn nieuwe pup.
Wij hebben 3 jaar geleden onze max bij de familie van Gils gekocht maltezer x tbitaanse terriër hele lieve hond nooit ziek . Super tevreden.
De hondjes leven in een stal, er waren minimaal 5 nestjes, misschien meer. Ze leven meer als vee, dan als de huisdieren waarvoor ze verkocht worden. De moederhonden zaten bij elkaar, apart van de puppies, achter hekjes. Het ziet er schoon uit, maar ruikt sterk. Nogmaals, meer een vee-ervaring, dan van hondjes die bij mensen thuis moeten wonen. De kennelhoudster was niet kritisch naar ons, wel vriendelijk en adviserend. In de tijd van Coronapuppy's moeten we denk ik heel zorgvuldig zijn naar fokkers én mogelijke baasjes. De puppy's en moederhonden zagen er goed gevoed uit en de puppy's natuurlijk superlief. Onervaren als we zijn, vielen we er ook bijna voor: je denkt natuurlijk, wij gaan de puppy een goed thuis geven. Maar dat maakt deze manier van fokken nog niet goed. Met een wat bezorgd gevoel zijn we gelukkig verder gaan zoeken.
We hebben op 20-11-2021 een pup opgehaald een gezonde hond. Een goede service, klant vriendelijke. Waar de pups zitten zie er netjes uit. Ook bij het ophalen pup krijger ook nog een puppy pakken er bij ge kregen. Nog bedankt.
mijn eerste eigen hondje daar gekocht, Finnley . Ik heb hem bijna 16 jaar gehad en we hebben samen een hele mooie tijd gehad die ik nooit zal vergeten. Na zijn overlijden uiteindelijk weer besloten om een pup te gaan halen en ben weer rechtstreeks naar Ellen van Gils gereden omdat ik daar alle vertrouwen in had. Op een zondag een puppy uitgezocht en ik mocht hem de week erna op komen halen . De week erna telefonisch contact gehad en ze vond eigenlijk dat de pup nog te klein was en ze vond het fijner als hij nog ff bij zn moeder bijgevoed kon worden. Super toch dat ze niet besluit om hem zo maar mee te geven om het geld maar echt bezorgd was . Nou deze kleine boomer puppy Mayson is nu bijna 9 maanden oud en is een lekkere ondeugende gezonde grote bandiet die super sociaal is en hartstikke lief en een echte hartedief is. Dus twijfel niet en koop je pup gewoon daar want mijn ervaring is dat je dan een super leuke pup in huis haalt .
3 weken geleden onze pup gekocht bij Ellen van Gils. En wat zijn we blij met hem! Ellen beantwoord al je vragen en ook na koop van de pup kun je nog met al je vragen terecht. We hebben een leuk puppypakket meegekregen en een doekje uit het nest. De hokken waren erg ruim en schoon en ook moeder hond was aanwezig. Je krijgt ook garantie mocht er iets mis zijn met de pup. Ellen raadde zelfs aan om ook naar onze eigen dierenarts te gaan voor een check. Dit hebben we gedaan en we hebben van onze dierenarts een dikke 10 gekregen zowel uiterlijk als innerlijk. Onze pup is nu 3 weken in huis, al zindelijk, kan al de nodigde commando’s en is een echte knuffelkont. We zijn dolblij met hem en kunnen Ellen van harte aanbevelen bij iedereen die opzoek is naar een leuk gezinslid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid