facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaarschool Veilig Varen

Vaarschool Veilig Varen

Info

Wij verzorgen opleidingen voor alle vaardocumenten welke u voor de watersport nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor praktijk- en theoriecursussen.

Adres: Heggerstraat 5, 6097NE Heel (plaats)
Telefoonnummer: 06-17843574
Stad: Heel
Route: Heggerstraat 5
Postcode: 6097NE



op zoek naar gerelateerd: Leren varen praktijk, Marifoon examen Limburg, Vaar instructeur, Vaarbewijs halen Maastricht, Marifoon examen CBR, Examen marifonie, Vaarbewijsopleidingen
Recensies
Het verkrijgen van het basiscertificaat marifonie stond al lang om mijn wensenlijst. Dankzij Watersport vereniging De Arne en Vaarschool Veilig varen heb ik in 1 dag op er laagdrempelige manier in m’n eigen haven het hiervoor benodigde diploma kunnen halen. Dank Jean Louis en vrouw voor de leuke en interessante cursus!
Aanrader! De avondlessen waren perfect verzorgd en de uitleg was erg duidelijk. Ik heb er erg veel aan gehad en ik kan het echt aanraden voor iedereen die graag het vaarbewijs wil halen. Naast de duidelijke uitleg was er gedurende de lesavonden ook een ontspannen sfeer en alle vragen worden beantwoord. Af en toe met een leuke grap, dan blijft het alleen maar beter hangen. Wat mij betreft is Vaarschool Veilig Varen een dikke aanrader en ik ben blij dat ik mijn examen in 1x gehaald heb en deze zomer lekker kan gaan varen! En mocht Vaarbewijs II ooit interessant worden, dan weet ik wel waar ik de lessen ga volgen!
Vijf avonden de cursus gevolgd voor vaarbewijs 1 in Panheel. Zeer duidelijke uitleg, goed werkend programma om thuis te studeren met zeer veel examenvragen, prima uitleg op vragen per e-mail en een prettig contact met de eigenaar. Aan te bevelen voor iedereen!
Duidelijke uitleg van de lesstof. Neemt alle tijd voor de cursisten. Tevens een lekkere en goed verzorgde lunch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid