facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaarkamp

Vaarkamp

Info

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van de complete buitenruimte. Er is maar één buitenruimte. En één specialist die u alle zorg uit handen kan nemen.

Geschiedenis

Vaarkamp is een middelgroot aannemingsbedrijf uit Ede. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van de complete buitenruimte. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze waar. Met even praktische als inventieve oplossingen. Er is maar één buitenruimte. En één specialist die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Adres: Buys Ballotstraat 4, 6716 BL Ede
Telefoonnummer: 0318 - 62 31 11
Stad: Ede
Route: Buys Ballotstraat 4
Postcode: 6716 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Oort Hoveniers & Stratenmakers Van Oort Hoveniers & Stratenmakers 3 km Bij van Oort Hoveniers en Stratenmakers kunt u terecht voor al het werk in en om uw t...
Recensies
Wat fijn dat in jullie Heteren de plantsoenen onderhouden! Eindelijk jongens die plezier hebben in hun werk! Stralen ze helemaal uit. Eindelijk is onze straat weer een pareltje!
Super bedrijf. Altijd service gericht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid