facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VA flex

VA flex

Info

(Virtueel) Financieel & organisatorisch support

VA flex biedt als virtueel assistent ondersteuning aan ondernemers op uiteenlopend administratief gebied, zodat die zich kunnen richten op de prioriteiten binnen hun bedrijf.

Geschiedenis

Persoonlijk assistent



"Of het nu om een hele administratie gaat, enkel om controles en aangiftes of om het digitaliseren van je bedrijf, voor al onze klanten maken we een aanbod op maat . Alles om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en je zoveel mogelijk te ontlasten. Ondanks dat bijna alle communicatie gaat via mail, app en telefoon vinden wij contact wel erg belangrijk en zullen we regelmatig even inchecken om te horen hoe het gaat, of alles op de rit is en of er nog bijzonderheden zijn. We denken graag met je mee en horen dan ook graag van je wanneer je tegen zaken aanloopt, met vraagstukken zit die niet 1, 2, 3 opgelost zijn of extra hulp nodig hebt. NIEUW 1 op 1 begeleiding om ontspannen te kunnen ondernemen met je shit op orde."
Adres: spechtenkamp, Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0611202589
Stad: Maarssenbroek
Route: spechtenkamp


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid