facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor v.v. Poolster

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van v.v. Poolster. Wij zullen u middels deze pagina op de hoogte houden van alle actualiteiten binnen de vereniging.

Geschiedenis

v.v. Poolster is een bloeiende vereniging met een groeiende jeugdafdeling en vier seniorenteams. Binnen de jeugdafdeling beschikt de vereniging tevens over een meidenteam. De vereniging heeft haar wortels in het Groningse dorp Spijk waar zij is opgericht op 13 juli 1933. De vereniging heeft binnen het dorp en omliggende dorpen een sterke verbindende en sociale functie.
Met behulp van een groot team aan enthousiaste vrijwilligers die zitting hebben in verschillende commissies wordt de club draaiende gehouden.
v.v. Poolster is een vereniging waar het plezier en de teambuilding voorop staan. Poolster is jouw vereniging. Met het organiseren van tal van nevenactiviteiten en een goed gevulde jaarkalender bieden wij onze leden een thuis waarin een ieder zijn plek kan vinden. Wij vinden de mening en inbreng van onze eigen leden erg belangrijk en geven een ieder daarom de vrijheid om zelf activiteiten te organiseren. Het verenigen van onze leden binnen de vereniging staat centraal. Een ieder is nodig om onze vereniging draaiende te houden. Als lid van v.v. Poolster ben je daarom altijd van harte welkom om bij te dragen aan onze vereniging als vrijwilliger.
Onze kantine proberen wij wekelijks open te houden voor onze leden, zodat de ontmoeting naast de teamsport op zaterdag centraal staat.

v.v. Poolster speelt haar thuiswedstrijden op sportpark Oldencate gevestigd aan de Willem de Mérodelaan 2 in Spijk.

Adres: Willem de Mérodelaan 2, 9909 BW Spijk Spijk, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31596591745
Stad: Spijk
Route: Willem de Mérodelaan 2
Postcode: 9909 BW Spijk



op zoek naar gerelateerd: bestuur v.v. poolster, VV Holwierde, V.v. Poolster Facebook, Poolster 3, Poolster 2, Holwierde Poolster, Spijk Groningen, Nieuws Spijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TV Oldencate TV Oldencate 342 meter Leuke kleine tennisclub met 3 goedgekeurde kunstgrasbanen en 1 oude kunstgrasbaan. He...
G.V. Sportuna Trampoline G.V. Sportuna Trampoline 177 km Een kijkje in het springleven van de trampoline wedstrijdspringers van G.V. Sportuna.
SVS'65 SVS'65 211 km Leuke gezellige kleine club
Recensies
Leuke op een goed bereikbare plaats gelegen .Een goed onderhouden voetbalveld .Kleedkamers en andere ruimtes zoals douches. schoon en netjes. De kantine om na afloop van de wedstrijd nog even gezellig samen te zijn is ook dik in orde.De consumpties zijn ruim verkrijgbaar oa heerlijke snacks.De vrijwilligers achter de bar nemen hun taak serieus en met warme toewijding.Normale prijzen .Een goede muziekinstallatie met leuke sfeervolle muzieknummers.De mensen komen er dus graag.
...nog bedankt voor de koffie!
Matig, feestje was snel afgelopen Kom naar krc, daar gaan we door tot 0700
Ben aan kaarten geweest leuke en gezellige AVOND plus sjoelers
Klein sportpark met een mooi kunstgrasveld. Covid-19 maatregelen worden toegepast
Plezierige vereniging. Als scheidsrechter daar een mooie en sportieve wedstrijd mogen leiden.
Ik voetbal daar het is super leuk daar en je kan daar voetballen
Gezellige ouderwetse club met goede voorzieningen
je kunt er goed voetballen het is een goede club en goede sponser
Leuke voetbal club.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid