facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor V.V. Maarssen

Adres: Sportpark Daalseweide, 3604 AW Maarssen
Telefoonnummer: +31302732699
Stad: Maarssen
Route: Sportpark Daalseweide
Postcode: 3604 AW



op zoek naar gerelateerd: VV Maarssen inschrijven, VV Maarssen afgelastingen, VV Maarssen Twitter, VV Maarssen tenue, Hoeveel leden heeft VV Maarssen, VV Maarssen contributie, AFC Maarssen, Maarssen CSW
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbal Vereniging Maarssen Voetbal Vereniging Maarssen 31 meter Mooie club, er zouden wel wat meer zitplaatsen bij mogen.
Recensies
De sfeer is goed leuke kantine personeel vriendelijk maar ook de gasten
Leuke voetbal vereniging meerdere malen er opgetreden..
VV Maarssen is niet een rookvrije voetbalvereniging. Ouders roken tijdens wedstrijden naast de velden. Verschrikkelijk voor onze kinderen.
Mooi park. Geweldige trainer en coach voor de voetbalclub van mijn kleinzoon van 8 jaar met zijn neefje en andere jongens.
Beste club ooit
Deze voetbalclub die is opgericht in 1927 krijgt maximaal 3 sterren. Meer niet. Vooral de kleedlokalen en de douchevoorzieningen zijn niet goed op orde en scoren een onvoldoende. Anno 2019 hoor je gewoon fatsoenlijk te kunnen douchen. Het zou goed zijn als V.V. Maarssen dit snel op orde brengt. De voetbalkantine is een gezellige voetbalkantine en je hebt enigszins zicht op het hoofdveld. De koffie is redelijk. Het parkeerterrein net naast de entree van het voetbalcomplex is gratis en er zijn behoorlijk wat parkeerplaatsen. Let op dat het druk kan zijn bij een volledig wedstrijdprogramma. Sommige velden zijn goed, maar er is ook een oud kunstgrasveld, wat eigenlijk nodig vervangen moet worden.
Grote voetbalvereniging met zeker 6 velden, ruime parkeerplaats en ruime kantine. Even opletten dat je bij de goede ingang naar binnen gaat, er is nog een voetbalvereniging met een andere ingang vanaf de parkeerplaats. Als gast krijg je een kaartje met de plattegrond waar de kleedkamer is en het veld waar je moet spelen. Er is voldoende ruimte om een warming-up te doen dat is bij veel verenigingen wel anders.
VV Maarssen is een gezellige voetbalclub op sportpark Daalseweide in Maarssen, vlakbij de Amsterdamsestraatweg. Zijn grootste rivaal is OSM'75 in Maarssenbroek. Als je lid bent wordt je ingedeeld op leeftijd: van 4 tot 6 jaar zit je in de benjamins, dan train je iedere zaterdagmiddag. Van 6 tot 8 jaar zit je in de interne competitie, dan train je 1-2 keer per week en speel je op zaterdagmiddag een partijtje voetbal, uiteraard tegen leeftijdgenoten. Van 8 tot 10 jaar zit je in de 8-tallen waarbij je 2 keer per week traint en een wedstrijd speelt tegen leeftijdgenoten op zaterdag, vanaf deze leeftijd komt er ook een selectie. Van 10 tot ongeveer 18 jaar zit je in de 11-tallen. Waarbij je 2-3 keer per week traint en je een wedstrijd speelt op zaterdag tegen leeftijdgenoten. Boven de 18 hoor je bij de senioren en train je 1 tot 4 keer per week afhankelijk van hoe hoog je speelt. Ook speel je een wedstrijd op zaterdag of zondag tegen mede-senioren.
Ik vind het totaal geen leuke club
Het is er altijd gezellig en de prijzen in de kantine goedkoop maar de kwaliteit niet minder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid