facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vèrrèkkes Blààuw

Vèrrèkkes Blààuw

Info

Vèrrèkkes Blààuw heeft als doel om de carnavalsmuziek levendig te houden en het carnavalsfeest te promoten.

Geschiedenis

Vèrrèkkes Blààuw

Wij zijn:
Een gezellige groep mannen die het carnaval vieren in hun bloed hebben zitten en op vele carnavalsfeesten aanwezig zijn om dit schitterend feest intens te beleven.

In 2016 ontstond het idee om samen te gaan werken aan een carnavalskraker. Het moest een kneiter van een carnavalshit zijn welke in geheel Brabant en omstreken beluisterd zou gaan worden.

Aan de bar ergens in een cafe in het mooie Ballefruttersgat (Goirle voor diegene die het niet weten) werden de plannen verder uitgewerkt.
De naam werd verzonnen, de tekst werd gemaakt en de kleding werd uitgekozen. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Vervolgens een professionele studio in en samen met Andre Kooiman een flinke dosis humor én veel enthousiasme werden ideeen langzaam werkelijkheid.

Mede door onze gulle gevers bestempeld als 'Unne Gouwe' en 'Maotje van' hebben we dit schitterende resultaat kunnen behalen!

Vèrrèkkes Blààuw met hun eerste carnavalshit, een regelrechte kraker is geboren!

De mannen van Vèrrèkkes Blààuw gaan overal waar zij komen de tent op z'n kop zetten en er een geweldig carnaval van maken.

Met het nummer “Vette Vingers” dat op vele plekken ten gehore zal worden gebracht stijgt de ambiance op de festiviteiten tot een ongekende hoogte!

Adres: Goirle
Stad: Goirle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MidZomer Festival 2019 MidZomer Festival 2019 79 km Het MidZomer Festival 2019 vindt plaats op: * vrijdag 21 juni * zaterdag 22 juni en ...
Seniorenorkest Hart van Brabant Seniorenorkest Hart van Brabant 79 km Seniorenorkest Hart van Brabant is een samenstelling van een 30 tal muzikanten Geeft ...
Bruiloft.DJ - DJ's voor exclusieve bruiloften Bruiloft.DJ - DJ's voor exclusieve bruilofte... 79 km Top geregeld met de jongens van Bruiloft.DJ
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid