facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor V.O.F. Restaurant Markerwaard Muije

V.O.F. Restaurant Markerwaard Muije
Adres: Dijk 62 , Enkhuizen 1601 GK, NL
Telefoonnummer: 0228 321 570
Stad: Enkhuizen
Route: Dijk 62
Postcode: 1601 GK



op zoek naar gerelateerd: restaurant ijsselmeer, restaurant enkhuizen kindvriendelijk, restaurant havenweg enkhuizen, restaurant met speeltuin enkhuizen, enkhuizen restaurant westerstraat, kerstdiner enkhuizen, restaurant bovenkarspel, mosselen eten in enkhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tydloos Tydloos 258 meter Beste tent in Enkhuizen! Leuke sfeer, super gezellige medewerkers en 10/10 eten. Hele...
Recensies
Leuk restaurant. Beetje in de sfeer van het kleine café aan de haven, maar dan wel met een robuuste stoere uitstraling. Het eten was goed. En net zo stoer geserveerd.
De fish and chips is lekker. De tosti gerookte zalm wat karig belegd en gepresenteerd, een klein beetje sla of een schijfje komkommer zou best mogen. Op een hete zomerdag is het jammer genoeg niet mogelijk om een glas water bij de koffie te krijgen. Wel kun je een duur klein flesje water van €2,70 kopen. Dat vind ik niet getuigen van goede service.
Zeer lekker geluncht met z'n drieën. Een van ons heeft een glutenallergie en daarvoor waren veel opties mogelijk. Top!
Voor iemand met een zoutarmdieet heerlijk gegeten. Nog nooit zo'n lekkere fish en chips gegeten!
Ziet er leuk uit. Echt een haven-eet-tentje. Vervolgens binnen is het eten maar karig. Rip - eye wat al koud bij de 4de hap. Vis was compleet door gebakken en compleet smaakloos. Zie mij ge-uploaden foto's. De salade heb ik niet aangeraakt, het lijkt wel gevangenis voedsel. Tevens zijn de frieten zo slap, heb die ook maar laten staan. Kortom een leuk tentje om te zien, maar kom op jongens.... Dit kan zo veel beter!!! Hoe komen jullie in godsnaam aan al die sterren????
Echt haven en Enkhuizen gevoel.. lekker eten en betaalbaar...gezellige bediening met een glimlach.
Mooie locatie om even te laten bezinken wat voor avonturen u vandaag allemaal heeft meegemaakt. Houdt u van kwaliteit? Dan zijn de bitterballen een aanrader. Snelle en vriendelijke service en een lekkere kaart.
Prima restaurant fijne bediening en een goede kaart voor ieder wat wils.
Goed en degelijk, maar waarom voor elk supplement apart betalen? We kregen bv 1 mayo bij 2 hoofdgerechten, bestelden er ketchup bij en daar moesten we dan ineens extra voor betalen..ook geen flesje kraanwater bij een fles wijn..dat soort dingetjes is toch niet meer van deze tijd. Voor de rest prima gegeten en top bediening. Zonder de minpuntjes echt minimaal 4 sterren voor heg eten en de service.
Wij hebben super lekker gegeten, de bediening echt super goed en vriendelijk. Zou dit restaurant zeker aan iedereen aanraden. En de prijs ook goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid