facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor V.D. Horst

"Fysiotherapie Ter Horst is een moderne klantgerichte praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie. Met ons team en hun ruime expertise staan wij graag klaar voor de patiënt, om hem of haar zo goed en snel mogelijk van hun klachten af te helpen. Fysiotherapie Ter Horst is gericht op Fysiotherapie, Manuele Therapie, Fysiotherapie Ouderenzorg en neurologie, Sportfysiotherapie, zie voor verdere specialisaties onze Website"
Adres: Emmastraat 29 , Velp 6881 SN, NL
Telefoonnummer: 026 364 0641
Stad: Velp
Route: Emmastraat 29
Postcode: 6881 SN



op zoek naar gerelateerd: Fysio Ter Horst, Fysiotherapie Ter Horst Velp, Fysio Velp Rozendaalselaan, Fysiotherapie Rheden zwembad, Fysiotherapie Velp, Fysiotherapie Ter Horst Velp vacature, Scheldestraat 2 Velp, Fysio Lochem barchemseweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PcAllround PcAllround 920 meter
Recensies
Ze rekenen dubbele behandelingen. Ik ben 20 minuten binnen geweest en moet betalen voor twee behandelingen van bij elkaar 50 tot 60 minuten. Nadat de praktijkeigenaar mijn recensie hier gezien had heeft hij contact met mij opgenomen en na een lang telefoongesprek heeft hij aangeboden mij één behandeling terug te betalen. Uit het telefoongesprek bleek dat het dubbel rekenen de normale gang van zaken is, maar er bij mij verzuimd was te vermelden dat dit het geval was. Ik was mij hier niet van bewust gezien ik geen enkele praktijk ken die zo factureert. Heb dit met mijn vader, die ook praktijkeigenaar is, besproken en hij vond het een aparte manier van met de klanten omgaan. Een ander voorbeeld is Donders in Arnhem. Bij hen is de intake zelfs helemaal gratis. De therapeuten waren wel zeer klantvriendelijk, ik kon de zelfde dag terecht en werd professioneel geholpen. Ik heb slechts twee behandelingen gehad, daarom durf ik niets te zeggen over het behandeltraject. Echter volgens de praktijkeigenaar hebben ze een uitstekend behandelgemiddelde. Als ze blijven factureren zoals ze nu doen zal ik er niet meer terug komen. Passen ze dat aan dan zal ik er zeker wel terug komen wanneer het nodig is.
Een afspraak maken ging al moeilijk. Vervolgens kom ik de praktijk binnen, is er niemand bij de receptie zodat ik me kan melden. De behandelaar was vreemd en de volgende dag had ik zoveel spierpijn dat ik de hele dag op bed moest blijven en meerdere keren medicatie moest nemen, zodat ik überhaupt wat kon doen. Ben ontevreden over de hele gang van zaken van deze praktijk.
Rip-off! De eerste intake heeft nauwelijks 25 min geduurd maar er wordt wel 54€ plus 43€ voor een zitting berekend! Dat is bijna 100€ voor een intake waar vrijwel niks nieuws uit kwam. Ik schrijf niet vaak reviews maar nu voel ik me zo zwaar afgezet! Absoluut niet het geld waard.
Goede ervaringen met Joyce ivm een revalidatie die nog gaande is. Goede strakke lijnen intern met andere therapeuten. Over het algemeen alleen maar tevreden.
Professionals! Hebben mij snel en succesvol van mijn klachten af geholpen. Door zelf vakkundig te behandelen en op tijd en snel de juiste specialisten in te schakelen. Zal hen aan iedereen aanbevelen.
Ik heb regelmatig last van mijn nek en rug. Ik kan altijd snel terecht, zelfs voor werktijd en de behandelingen helpen altijd perfect. Ben heel erg blij met deze praktijk.
Omdat ik fanatiek rugby moet ik regelmatig met een pijntje geholpen worden. Bij Fysiotherapie Ter Horst kan ik altijd snel terrecht en word de klacht d.m.v. een effectieve behandeling en oefeningen snel verholpen. Zo kan ik weer snel het veld op.
Ik snap de negatieve recensies niet. Ik ben zeer professioneel en keurig geholpen. In minder dan de verwachte behandelingen van m'n pijn af. Toppers!
Je kan snel terecht en je wordt snel van je klacht afgeholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid