facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uzuma Juice NL

Uzuma Juice NL

Info

Uzuma Juice NL

Geschiedenis

Moeder Natuur biedt ons een rijkdom aan voeding. Bij Uzuma hebben we ons toegelegd om die natuurlijke kracht om te zetten naar haar puurste vorm: Slow juice. Door een productiewijze waar we dagen en nachten aan besteed hebben om deze verder te perfectioneren. Het eindresultaat mag er zijn; de meest smakelijkste en gezondste koudgeperste sappen die verkrijgbaar zijn.

Onze taak

Bij Uzuma hebben we een andere kijk op sap. Via hoogwaardige koud-pers technieken en een perfecte mix van verse groente en fruit, zijn we in staat om een slow juice te produceren die de natuurlijke smaken en de hoge voedingswaarde van onze verse producten behoudt. Hierdoor kan worden genoten van rijke smaken en vele gezondheidsvoordelen.

We geven je hier een kijkje in ons hart, onze ideologie en onze missie. De grote meerderheid van de sappen verkrijgbaar in de supermarkt zijn niet gemaakt met jouw gezondheid in gedachte. De sappen worden met hitte gepasteuriseerd en dit doodt nuttige enzymen en vernietigt kostbare voedingsstoffen. Daarnaast wordt het langdurig bewaard in opslagtanks, terwijl het over de wereld wordt getransporteerd en het bevat extra suiker, conserveringsmiddelen en toevoegingen om de smaak te veranderen en de houdbaarheid te verlengen. Dit is niet hoe sap hoort te zijn en het is ons doel dit te veranderen.

Met veel slapeloze nachten en drukke dagen hebben we een reeks pure, rauwe, onbewerkte slow juices samengesteld, zonder gebruik te maken van hitte-pasteurisatie, lange opslagtijden of toevoegingen. Ook onze recepten zijn niet zonder zorg samengesteld. Elk sap is liefdevol en creatief vervaardigd, om een correcte mix van vruchten en groenten samen te stellen, die samen garant staan voor een optimale voedingswaarde en overheerlijke smaak.

Individueel zal elk sap een geweldige aanvulling betekenen op een actieve levensstijl. Het werkt als een snelle en handige manier om je inname van voedingsstoffen te stimuleren. Als onderdeel van een programma, zullen de sappen samenwerken met elkaar, waardoor je exact de juiste voedingsstoffen op een bepaald moment van de dag krijgt; precies wanneer je ze nodig hebt.

Of het nu om afvallen gaat, het stimuleren van je gezondheid of het verhogen van je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen; wij produceren vers sap voor jou dat de ware, pure kracht van de natuur bevat. Sap zoals het hoort.

Adres: Postbus 330, 5480 AH Schijndel
Telefoonnummer: 020 722 07 12
moc.amuzu@ofni
Stad: Schijndel
Route: Postbus 330
Postcode: 5480 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: uzuma afvallen, uzuma sapkuur review, uzuma ervaringen, uzuma slim review, uzuma telefoonnummer, uzuma waardebon, kortingscode uzuma, juice afvallen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oliebollen schijndel Oliebollen schijndel 311 meter De kraam die in het centrum van Schijndel staat
Jacks Coffee Jacks Coffee 2 km Jacks Coffee is uw koffiespecialist gevestigd in Schijndel.
Normans Normans 2 km NORMAN'S bars are Shockingly tasty, Handmade and packed with Goodies! (Gluten, and nu...
Aroma Uden Aroma Uden 3 km Alles verliep prima met Aroma Inc. Ik proef of ze een recept konden maken. Dat hadden...
VendaVini VendaVini 3 km Wijnimporteur | Distributeur | kwaliteitswijnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid