facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uzepia

Uzepia

Info

Ambachtelijke zeepmakerij
Openings tijden.
Dinsdag 11.00 tot 17.00
Donderdag 11.00 tot 17.00
Vrijdag 11.00 tot 17.00
Zeker weten open? Bel dan even.

Geschiedenis

Het produceren ook voor wederverkopers van ambachtelijke zeep.

Openings tijden Dinsdag en Donderdag van 11.00 tot 17.00
Op zaterdag kunt u altijd even bellen voor een afspraak



"Ambachtelijke zeepmakerij.Uzepia goatmilk soap bevat uitsluitend puur natuurlijke en biologische olieen en geitenmelk.Wilt u zeker weten of ik open ben belt u mij gerust even op."

"Ambachtelijke zeepmakerij.Uzepia goatmilk soap bevat uitsluitend puur natuurlijke en biologische olieen en geitenmelk.Wilt u zeker weten of ik open ben belt u mij gerust even op."
Adres:
Telefoonnummer: 0627257025
Stad: Kudelstaart



op zoek naar gerelateerd: Zeepproduct, Goat Milk zeep, Geiten zalf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Diamond Nails My Diamond Nails 754 meter Doe hier al jaren me nagels , altijd top ! Ga ook nooit meer weg ook , ze is altijd g...
Salon Sascha Salon Sascha 2 km Geeft naast huidverbetering ook een heerlijk "moment van rust en ontspanning" WANT HE...
M Beauty M Beauty 2 km Helaas was de wimperlift a 50 euro de 1e keer geheel mislukt en de 2e keer een paar w...
Recensies
Wat een mooie eerlijke producten zijn er te koop in dit gezellige atelier. De eigenaresse Leontien is heel aardig, behulpzaam en attent. Zéker een bezoekje waard!
Ambachtelijke en heerlijke zeepproducten. Leuke uitleg ook!
Wat een ontzettend leuk Zeepatelier ! Absoluut de moeite waard om er een bezoekje te brengen. Alles wordt door de eigenaresse zelf bedacht en gemaakt. Ook een lieve vrijwilligster helpt een handje mee.
Wat een onwijs leuke winkel, de eigenarese kan je alles over de zeepjes vertellen. Heerlijke zeepjes met heerlijke geurtjes, en nog heel goed voor je huid ook.
Ik heb mezelf laatst ff lekker verwend met de heerlijke Uzepia producten van Leontien af en toe moet je jezelf verwennen hoor: en wat ben ik er weer blij mee!!!!! Heerlijk de Goat Milk Hypoallergeen crème genomen en sjeetje, m'n huid voelt meteen zacht aan en ziet er gewoon gezonder en mooier uit! Meteen! Je voelt dat je de natuur op je gezicht smeert! Ook daarnaast nog de heerlijke Buck Beer Shampoo gekocht en uitgeprobeerd. M'n haar is zachter en heeft meer volume. Heel fijn! En dan als laatste nog een heerlijk ruikend Magnolia zeepje erbij....tatataa Ik voel me helemaal verwend van top tot teen en echt álle producten doen hun werk hoor. Leontien maakt prachtige producten en heel betaalbaar. En haar winkel is sowieso al een feestje om naartoe te gaan. Dus echt een aanrader hoor!
Leontien is ontzettend vriendelijk en staat je graag te woord bij al je vragen over de producten. Ze heeft ons goed geadviseerd over welke producten het beste bij onze huidtype en wensen zou passen. Wij zijn helemaal enthousiast en raden dan ook iedereen om haar producten te gebruiken.
Een echte ambachtelijke winkel, hele fijne sfeer. De producten zijn erg fijn voor de huid, en ik ben er heel erg mee geholpen!
Heel tevreden over mijn bestelling. Mooie zeepjes, goede kwaliteit, steeds duidelijk gecommuniceerd en spontaan foto's gestuurd voor ze verzonden werden. Bedankt Leontien!
Leuke zeepjes zonder rommel
Wat een mooie lokatie !!!,de eigenaresse ,Leontien zethof kan erg goed vertellen hoe het is ontstaan,je merkt, dat ze alles wat ze doet ,met passie verteld en maakt ,de zepen en de crème zijn geweldig , Ook voor div huidproblemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid