facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UWTCX

UWTCX

Info

UWTC X is een amateur cyclocross team die nationale wedstrijden rijdt. Ook wil het team fans laten zien hoe het voor, tijdens en na de wedstrijden is.

Geschiedenis

UWTC X, een cyclocross team bestaande uit een aantal gedreven mannen en vrouwen. Zij zullen in hun categorieën meedoen voor de prijzen in de nationale en internationale wedstrijden op amateurniveau.

Via sociale media geven wij jullie een kijkje bij onze trainingen en voorbereidingen. Tevens geven we jullie de beleving van voor, tijdens en na de wedstrijd.

Naast dit zullen we jullie voorzien van uitslagen, wedstrijdverslagen en prachtige sfeerfoto's van onze wereld binnen het veldrijden.

Ook zijn wij te vinden op Instagram voor leuke plaatjes!

Adres: randhoornweg 100, 1422NE Uithoorn
Stad: Uithoorn
Route: randhoornweg 100
Postcode: 1422NE



op zoek naar gerelateerd: NK BMX 2022 Uithoorn, BMX Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wielrenafdeling UWTC Wielrenafdeling UWTC 146 meter Mag wel wat gezelliger aangekleed worden
VDO Tafeltennis VDO Tafeltennis 2 km Tafeltennisvereniging VDO; de leukste Tafeltennisvereniging van Uithoorn en omstreken...
Michiel de Ruyter Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter Uithoornse Roei- en Kanove... 3 km Ik ben er lid van.. Een heel leuke vereniging met enthousiaste leden.
Recensies
Was erg gezellig we waren daar om dat buurman hennie lintje kreeg
Prima club met allerlei afdelingen om aan wielersport te doen. Er ligt een spiksplinternieuwe nieuwe Bmx baan. En ze hebben oom rond de sportvelden een wielrenbaan. Parkeren kan eenvoudig in de buurt.
De beste Wielerclub van Uithoorn
mooie baan en gastvrij clubhuis
Mag wel wat gezelliger aangekleed worden
Leuke BMX club, veel activiteiten. Goede lessen
Mooie baan gezellige club
Erg landelijk gelegen, gezellige sportclub
Fiets cross club met een mooie baan.
Goed georganiseerde fietstocht gereden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid