facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uwoon

Uwoon
Adres: Dokter Holtropstraat 77 , Ermelo 3851 JH, NL
Telefoonnummer: 0341 565 100
Stad: Ermelo
Route: Dokter Holtropstraat 77
Postcode: 3851 JH



op zoek naar gerelateerd: UWOON aanbod, UWOON Ermelo contact, UWOON woningruil, UWOON puntensysteem, UWOON nieuwbouw Harderwijk, UWOON Huurdersportaal, UWOON contact, UWOON onderhoud 2023
Recensies
Slechte Woningstichting. Wil alleen maar verdienen aan huurders, maar laat ze verder wonen in woningen die op instorten staan. Beloven van alles maar komen niets na, helemaal niet als het ze te moeilijk wordt en ze voor kosten komen te staan en hun schuld moeten toegeven.
Ik vind ze nooit echt vriendelijk, altijd een beetje bod en kortaf. Ze maken altijd het gevoel los bij mij alsof ik lastig ben, terwijl ik juist een goede klant van hun ben en zei een hoop geld aan mij verdienen, dan mag ik toch ook wel verwachten dat ik vriendelijk geholpen wordt!!
Goede stageplek in betrekking tot mijn opleiding. Ik heb hier veel geleerd omtrent meerjarenplanning en het renoveren van de huurwoningen die UWOON bezit.
Hier word de ziekte gekweekt door het stres Mangement. Ja ik bedoel dus de K ziekte
Dank u wel voor de leuke plant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid