facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uwantisell.nl

Uwantisell.nl

Info

www.uwantisell.nl
✰ Gigantische collectie musthaves
✰ Binnen 24u geleverd
✰ Betalen kan ook achteraf
✰ Niet goed, geld terug!



"De gaafste jonge mode shop van NL - Voor 22:00 geleverd is morgen al in huis. Onze collectie bevat o.a. trendy fashion, korsetten, badmode, party kleding, carnavalskleding, schoenen, jassen, uitgaanskleding en veel meer."
Adres: Grotenoord 4, 3341LT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0900-1177111
ln.llesitnawu@ecivresnetnalk
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Grotenoord 4
Postcode: 3341LT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manifesto Manifesto 690 meter
Jewelstore Jewelstore 710 meter Super leuke winkel met mooie spullen. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik kom zeker ...
Modelle Mode Modelle Mode 729 meter Goedkope kledij v Franca verkopen ze voor duur. Ga er nooit meer heen
From Bibi with love From Bibi with love 1 km WWW.FROMBIBIWITHLOVE.NL Fashion party op locatie, lifestyle markt of ladies night? FB...
Recensies
Na twijfelen toch deze enkellaarsjes besteld, en wat zijn ze geweldig! Mijn nieuwe favoriet. Zo ook het mooie grote aanbod van kleding en schoenen die ze hier beschikbaar hebben. Daarnaast ook nog snelle verzending en netjes verpakt! Ik ga hier zeker meer bestellen.
Ik heb zwarte espral dilles besteld, maar verkeerde schoenen opgestuurd gekregen. Teruggestuurd, nooit meer iets van gehoord. Net toen ik ze had teruggestuurd kwamen de schoenen die ik eigenlijk wilde weer beschikbaar, dus nogmaals geprobeerd. Weer de verkeerde dezelfde verkeerde schoenen ontvangen. Ik durf ze niet terug te sturen, want vorige keer ook geen geld terug gehad. 2x 41 euro betaald, niet de schoenen of geld terug gehad. Zou het waarderen als jullie het in orde maken @Unwantisell Dank! Lyla
Super snelle levering, en alles past. Leuke site met heel veel keus. Ik had een blouse L en een corset XL. Zelf ben ik 178/88. Super tevreden en heb mijn wishlist al weer gevuld met kleding voor een volgende bestelling.
Hier een leuke jas besteld, echter bleken er na een aantal dagen pluisjes uit de jas te komen wat niet te voorkomen viel. Kan gebeuren natuurlijk. Ik heb hierover gemaild en ik kreeg super snel een vriendelijke reactie met een passende oplossing. Zeer tevreden over de klantenservice! Ik heb hier ook al eerder besteld en toen was ik ook tevreden.
Mijn favoriete webshop! Snelle levering wat het ideaal maakt als je nog last minute een outfit nodig hebt. Super leuke kleding vooral voor festivals en feestjes scoor ik hier mijn outfits.
Goede service en leuke items. Ik had een super leuk Halloween kostuum besteld, zelf twijfel ik weleens met maten en had ik helaas de verkeerde besteld. Maar echt top hoe de retour geregeld is super fijn! Zeker waar om iets te bestellen.
Goede service! Echt top dat de levering zo ontzettend snel is! Ik had een topje nodig voor een feestje en ik was wat laat met bestellen.. toen zag ik dat bij jullie het de volgende dag al bezorgd wordt! Echt super. Het topje zat ook nog eens perfect door de goede beschrijving die er bij de producten staat. Bedankt!
Laarzen besteld. Supermooi. Helaas te klein. Ik dacht "gratis retour" maar helaas moet je 5 euro verzendkosten betalen. Ik heb aangegeven dat ik dit misleidend vond. Dit werd genegeerd. En toen keurig het betaalde bedrag binnen een week terug op mijn rekening. Goede service! Klantenservice mail kan beter qua communicatie.
Ik heb een blazer besteld met broek, broek niet eens gepast want de maat viel veelste klein uit, en nu heb ik het retour gestuurd, krijg ik mijn geld niet terug omdat er een vlek op zit die ik er niet in gemaakt heb want heb het niet eens uit de verpakking gehad. Erg slecht. Ben nu 50 euro kwijt! Bedankt he
Ik bestel al lange tyd hier heel vaak vanalles en nog wat en vaak zo blij geweest met mn kleding enz! Retouren worden ook altyd heel netjes afgehandeld. En de snelle levering is ook echt een uitkomst. Geen slecht woord te zeggen over dit bedrijf. Ik ben blij met jullie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid