facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw ZorgCompaan B.V.

Uw ZorgCompaan B.V.

Info

Zeven dagen in de week persoonlijke zorg en begeleiding in uw eigen vertrouwde huis en omgeving. Onmogelijk? Integendeel.

Geschiedenis

Voorheen Zorg Zonder Grenzen



"AupairzorgBent u in de situatie gekomen waarbij u niet meer zelfstandig thuis kunt blijven wonen omdat u veel zorg en ondersteuning nodig heeft én u wilt niet naar een verpleeghuis? Dan is aupairzorg het beste wat u en uw familie kan overkomen. Met behulp van een professionele zorgaupair krijgt u de gewenste en noodzakelijke zorg én persoonlijke aandacht in uw eigen vertrouwde omgeving.De zorgaupair verzorgt u: de cliënt, en ontzorgt uw familie. De zorgaupair verblijft bij u in huis en doet, naast de persoonlijke verzorging, de boodschappen, bereidt de maaltijden en verricht lichte huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast is er aandacht voor uw veiligheid, hygiëne en uw leefomgeving."
Adres: Ommerenveldseweg 44, 4032 NC Ommeren
Telefoonnummer: 0344603891
Stad: Ommeren
Route: Ommerenveldseweg 44
Postcode: 4032 NC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Heel blij met de au-pair die het mogelijk heeft gemaakt dat mijn moeder in haar eigen huis kon blijven wonen.Liefdevolle verzorging Goed contact met de organisatie. 5 sterren Helaas verdienen deze dames erg weinig en gaat er erg veel naar overhead kosten! 1 ster
Erg tevreden mee, kunnen snel schakelen voor als STMR niet meer dan 3 nachten zorg kan en mag leveren, en je graag je ouder of partner thuis wilt laten blijven. Meer dan bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid