facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Info

De ring is het symbool van eeuwig durende liefde. Bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers vindt u een uitgebreide keuze in alle prijsklassen.

Geschiedenis

trouwringen, huwelijk, sieraden, trouwen, verloven, goud, zilver, titanium, trouwringenspecialist, Uden, juwelier,



"Wij zijn de grootste van Uden en omgeving op het gebied van trouwringen, perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie, exclusief en zéér betaalbaar. Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen. Wij hopen onze passie die wij voelen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwringen te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Ook zijn wij gespecialiseerd in verlovingsringen in álle prijsklassen en stijlen in wit- of geelgoud. Ook hierin hebben wij een grote collectie bezet met briljant die zijn schittering blijft behouden."
Adres: Pastoor Spieringsstraat 41, 5401 GT Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-263682
Stad: Uden
Route: Pastoor Spieringsstraat 41
Postcode: 5401 GT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peters en Peters juweliers Peters en Peters juweliers 272 meter Een winkel met een geweldig mooi assortiment voor de goed gevulde beurs maar ook voor...
Recensies
Geweldige service! Wij zijn erg tevreden over hoe ze met ons zijn omgegaan. Een trouwring voor mijn vrouw gekocht en de trouwring van mijn vader laten vermaken voor mij. Ook heb ik een ring van mijn moeder laten repareren, helaas was er een steentje na 1 dag al uit gevallen. Bij het melden hiervan werd ik meteen goed te woord gestaan en geholpen. Dit hebben ze super netjes opgelost! Mocht ik nog ooit een ring of iets qua sieraad nodig hebben, kom ik zeker weer hier terug!
Afgelopen zaterdag hebben wij hier met behulp van Ria onze prachtige trouwringen besteld! Bij binnenkomst begroette Ria ons vriendelijk en gaf ons alle ruimte om te bespreken wat onze wensen waren. Ria is een ontzettend betrokken, kundige en eerlijke vrouw die goed mee dacht met wat we mooi vinden en andere keuzes binnen ons budget liet zien. Dit maakte de keuze voor ons relatief makkelijk en de hele ervaring zeer aangenaam! Zeker een aanrader en we kijken uit naar het moment dat we onze ringen kunnen ophalen.
Via het bezoeken van een trouwfair hebben wij een leuke indruk gekregen van Juwelier Rooyackers, Door het mooie en unieke assortiment die zij ons daar hebben laten zien! Toen wij tijdens onze afspraak binnen kwamen werden we leuk ontvangen onder het genot van een lekker kopje koffie. Wij zijn al helemaal verliefd op onze ringen en kunnen niet wachten om ze op te komen halen! Nogmaals super bedankt voor jullie moeite en goede hulp!
Fantastisch. Op een trouwbeurs hadden we Emmy ontmoet, en we kregen een goed gevoel bij haar, dus reden we toch maar om voor deze juwelier. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Ria had ons geholpen. Ze nam de tijd voor ons en voorzag ons van goed advies zonder het op te dringen. We hebben prachtige ringen uitgezocht en het was ook nog eens heel gezellig. We kunnen niet wachten tot we ze mogen ophalen.
Wij zijn erg goed geholpen door Angelique! Ze nam uitgebreid de tijd voor ons, om goed te kijken wat wij willen. Ook wist ze precies met wat ze moest komen na uitleg van onze wensen. Wij zijn erg blij met de ringen die het geworden zijn. Ik raad iedereen aan om hier ringen te kopen!
Gisteren naar Rooijackers geweest om trouwringen uit te zoeken. Geweldig goed geholpen door Emmy. Ze nam onder het genot van een lekker bakje koffie echt de tijd voor je. Goede prijs-/kwaliteitverhouding en zeker aan te raden.
Super service! We werden gelijk geholpen en binnen een week kunnen we de trouwringen gegraveerd en wel ophalen. Als u trouwringen zoekt is deze juwelier zeker een aanrader!
Hele fijne zaak. Nemen de tijd voor je. Wij hebben onze ringen gekocht. Nu wachten op een belletje tot ze klaar zijn. Prachtige ringen, veel keuze!
Geweldige zaak met heel veel keus voor elk budget met fijne deskundige medewerkers. Ria heeft ons fantastische geholpen met haar gezellige eerlijke en directe aanpak. We hebben veel gelachen en hopen dat de ringen snel klaar zijn.
Heel fijn ,vakkundig en gezellig geholpen door Emmy. Ze nam alle tijd voor ons ....lekker op zun Brabants !!! Nu wachten totdat ze klaar zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid