facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Slijter Stiekema

Info

Beleef, ervaar en proef het bij Uw Slijter Stiekema in Leek op De Dam 6! Voor al uw wijnen, (speciaal)bieren, gedistilleerd en geschenken.

Geschiedenis

Onze doelstelling is om van Uw Slijter Stiekema een heus familiebedrijf te maken. Vooral voor Han is het een droom die uitkomt om een eigen zaak te starten. We zijn ons ervan bewust dat de Retail branche onder druk staat. Maar we weten ook dat de consument op zoek is naar beleving en voelen (proeven) van het product. Dit is wat wij willen terugbrengen in de winkel. De klant terughalen naar onze winkel door een sfeer te creëren waarin mensen zich prettig voelen en het fijn vinden om terug te komen. De inrichting, schilderwerk, het lichtplan en vloer zijn mede bepalend om dit goed neer te zetten. We kiezen bewust voor een ruime opzet van de winkel waar een grote tafel prominent aanwezig is. Klanten krijgen hier de gelegenheid om even rustig een kopje koffie te drinken of een glaasje wijn te proeven. We verkopen niet alleen het product maar ook een beleving. Het concept “Uw Slijter” sluit helemaal aan op deze tijd van beleving en sociale media. En past dus ook helemaal in hoe we dit voor ogen hebben.



"Uw Slijter Stiekema; een unieke slijtersformule. Bij ons staat u als klant centraal. Wij verkopen niet alleen een product, wij verkopen een beleving. Dit doen wij met passie voor het slijtersvak.Uw Slijter Stiekema wordt gerund door vader & dochter, een heus familiebedrijf. Voor Han is het een lang gekoesterde droom een eigen zaak te starten. We weten dat u als klant op zoek bent naar beleving van het product. Dit is wat wij gaan terugbrengen in de winkel. Wij creëren een sfeer in onze winkel waarin u zich prettig voelt en waar u graag komt en ook terugkomt. Beleven, proeven en ervaren; dat is waar het bij ons om draait!"
Adres: De Dam 6, 9351AM Leek
Telefoonnummer: 0594745602
Stad: Leek
Route: De Dam 6
Postcode: 9351AM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Slijterij Roden, Wijnproeverij Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis Leek Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis Leek 1 km Helaas gesloten, maar deze vestiging had een mooie collectie lokale speciaalbieren. K...
Recensies
Goeie slijterij! Veel verschillende bieren ook van locale brouwers. Fijn personeel met verstand van zaken.
Top wijnen, zeer vriendelijk en kundig personeel. Een bezoek meer dan waard en veel meer service dan bij een Mitra of Gall & Gall. Een lokale top slijter !
Altijd welkom. Grote keuze in een ruime sortering. Wat er niet is kan besteld worden. Goede advisering door kennis van het product. Erg vriendelijke behandeling. Geeft goed advies als je vraagt of als je er vaker komt en hij je smaak leert kennen.
Geweldige slijterij, top service en vriendelijke eigenaar. Ook al heb je niks nodig, het is gewoon even leuk om erdoor heen te lopen.
Fijne, deskundige hulp bij uitzoeken van wijn bij maaltijden of gewoon voor bij de borrel. Nette prijzen. Zeer mooie winkel. Aanrader.
Mooie slijterij met een heel ruim en goed assortiment. Professioneel advies van mensen met veel kennis! Een echte aanrader.
Veel mooie flessen!! Cadeautjes worden mooi ingepakt. Echte slijter
Enorm assortiment voor zeer redelijke prijzen. Vakkundig advies en interessante aanbiedingen. Mooie geschenkverpakkingen.
Veel keuze en het Westerkwartier bier aanwezig. Mooie zaak.
Mooie slijterij met vakkundig personeel. Veel verschillende soorten bieren en wijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid