facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Slager Molendijk

Uw Slager Molendijk

Info

De vleesspecialist van Spijkenisse en omstreken. Gespecialiseerd in dry aged vlees. Wij verkopen vlees van eigen boerderij en zoeken zelf de dieren uit.

Adres: Winterakker2, 3206TG Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181637258
Stad: Spijkenisse
Route: Winterakker2
Postcode: 3206TG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keurslagerij Edwin en Cynthia van den Akker, Steengrillen Spijkenisse, Slagerij Kasap, Marcel de Rijke slager, Slager Binnenban Hoogvliet, Hoogvliet Slagerij, Kerst Keurslager, Speciaal vlees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Öz Kasap Slagerij Öz Kasap 2 km Vraag om kogelbiefstuk 3 tournedos, krijg je lappen met pees ernog in, nog dunner als...
Recensies
Gatverdamme.. A-SO-CIAAL Personeel! Om te kotsen! Klantvriendelijkheid is heel ver te zoeken. Je kan beter een online webshop beginnen als je geen zin hebt in klanten. Als je zin hebt om afgewimpeld te worden, moet je hier wezen!
Kwam net na sluitingstijd aan, terwijl ze voorheen tot 5 uur open waren. Werden weggestuurd met "nee, gesloten!" Waarna ik vroeg, jullie zijn toch tot 5 uur open? Kreeg opnieuw op een asociale manier antwoord alsof ik niet welkom was. Belachelijk.
Nooit meer bij deze slager!!! Verrot vlees heb je biefstuk was zwart! Plaats van rood varkenshaas was grauw grijs bah en ga zo maar door en eerst was het ja is pech nee niks terug gegaan en mooi de schotel omgerolen gekregen nooit meer hier walgelijk vlees en onbeschofte mensen die daar werken de meeste dan!!
Zeer slechte ervaring met deze slagerij als je aan komt hebben ze enkel tijd voor zich zelf. Daarna gaan ze je broodjes bereiden met vieze handen zonder handschoenen zeer vies, vind je wat Haren tussen je broodje tartaar en zodra je aangeeft dat dit niet netjes is vinden ze je vervelend en zeggen ze dat zal er wel ingewaaid zijn. Je moet niet denken dat is klant koning is want ze zien je liever gaan als komen 1 word een zeer vieze tent waar je niet goed word geholpen.!!!!
Zeer onbeschoft. Als je bij het afrekenen naar de prijsopbouw vraagt wordt er een grap van je gemaakt en wordt je uitgelachen door personeel én de slager. Hier weten ze niet hoe ze met klanten moeten omgaan. Ik koop mijn vlees in het vervolg wel ergens anders.
Goede slagerij. Groot assortiment voor zeer nette prijzen. Goede service en kwaliteit. Ook als je wilt barbecuen een aanrader.
Goeie slager vriendelijk personeel groot assortiment en goede kwaliteit prijs verhouding
Ik haal hier mijn maaltijden .voor onderweg. Zeer tevreden.
een hele fijne slager en goed vlees vriendelijk personeel
Top kwaliteit vlees en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid