facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Salonboot.

Uw Salonboot.

Info

Op zoek naar een comfortabele salonboot voor een rondvaart of boottocht op de Vecht.? Boek dan hier Uw Salonboot… Enjoy the magic!

Geschiedenis

Een rondvaart of boottocht op de Vecht en de Loosdrechtse plassen is varen in een schilderij. Stap aan boord van misschien wel de mooiste salonboot van de Vecht en geniet van de schilderachtige omgeving van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen.
De salonboot heeft een toilet, een houten schuifdak met wegneembare canvas zijwanden en zelfs verwarming aan boord. Zo kunt u het hele jaar onder alle weersomstandigheden, van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat een rondvaart of boottocht maken. En of u zich nu in de voor- of achterkuip bevindt: de waterbeleving en het comfort is fenomenaal tijdens uw boottocht over de Vecht.

Op zoek naar een comfortabele salonboot voor een rondvaart of boottocht op de Vecht.? Boek dan hier Uw Salonboot… Enjoy the magic!



"Laat u betoveren door een privé rondvaart over de Vecht of Loosdrecht in uw luxe salonboot.Geniet van de schilderachtige omgevingmet z’n prachtige 17-de eeuwsebuitenplaatsen, romantische theehuizen,historische molens en de prachtige natuur.U kunt met uw rondvaart kiezenvoor verschillende smaakvolle arrangementen.Het comfortabele van Uw Salonboot.Niets, zelfs regen, verstoort het mooieplaatje niet. Trouwens, uw salonboot zelf isook een plaatje. Precies passend in deomgeving van de Vecht en Loosdrecht.La Vita è Bella is voorzien van eentoilet en verwarming, zodat u er altijd warmpjesbij zit. Of u zich nu in de voor-of achterkuip bevindt: de waterbeleving enhet comfort zijn fenomenaal.Enjoy the Magic!"
Adres: Bergseweg 10, 3633 EK Vreeland
Telefoonnummer: 06 538 35 653
Stad: Vreeland
Route: Bergseweg 10
Postcode: 3633 EK



op zoek naar gerelateerd: Salonboot Amsterdam, Salonboot Vecht, Salonboot kopen, Salonboot Rotterdam, Salonboot huren Utrecht, Salonboot Elisabeth, Luxe salonboot Amsterdam, Salonboot schipper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duca del Cosma Duca del Cosma 527 meter Classic and elegant Italian designed golf & lifestyle shoes. Our AW18 collection is ...
Recensies
Heerlijke ontspannen vaartocht op de mooie vecht, met een mooie boot en zeer vriendelijke schipper! Aansluitend geboren culinaire sensatie bij restaurant de Nederlanden. Een absolute aanrader!
Heerlijke tocht op de vecht met prachtig uitzicht op oude theehuizen en een heerlijke High Tea.
We hebben een aantal keren met de Salonboot een privé rondvaart gehad. Wat een belevenis. De Kapitein van de boot zorgt ervoor dat je niets tekort komt, lekkere hapjes & drankjes, goed verzorgd. Ook zijn kennis en informatie over het Vecht & Plassengebied is groots! Kortom: echt een aanrader.
Met onze buren heerlijk geborreld in deze super comfortabele salonboot. Geweldige route, doen we zeker nog een keer.
We hebben een prachtige rondvaart gemaakt met Arjen de schipper. Een zeer goede gastheer! Wij hebben aan boord genoten van een high tea; heel smakelijk, verzorgd en compleet. De boot is een plaatje en van alle comfort voorzien, zelfs een toilet! Wij hadden het geluk mooi weer te treffen, maar ook met slechter weer zal het heerlijk zijn op het water en te genieten van alles wat je kunt zien langs de Vecht, het vertroetel eten en drinken en het gezelschap. Een aanrader!
Echt genieten langs de schitterende Vecht. Wat een mooi stukje Nederland. Een vaartrip met kapitein Arjen in zijn Salonboot is zeer de moeite waard. Een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft in familie, vriendenkring of als bedrijfsuitje. Top !
Het was geweldig! High Tea was superrrr! De hoeveelheden hadden misschien iets meer mogen zijn. Het is al met al een absolute aanrader om met deze fijne boot en Arjen te gaan varen!!!
Geweldig! Onze jaarlijkse familiebijeenkomst kon door Corona al even niet doorgaan. Nu dan, zaterdag 16 juli, eindelijk wel. Gekozen voor een lunch zodat iedereen op tijd thuis kon zijn. Wat een ervaring. Prachtig weer, geweldige gastheer/schipper Bas vd Akker, mooie omgeving, veel gelachen en volop genoten. Een dikke aanrader “Uw Salonboot”
Wat hebben we moeder en dochter genoten van de rondvaart over de Vecht. Schipper Bas is een onderhoudend verteller, die een heleboel wetenswaardigheden over de plekken waar je langs komt paraat heeft. Het weer had niet beter gekund, de lunch was optima forma en we hebben ervan genoten! Echt een aanrader, twee uur was eigenlijk te kort. Maar wie weet doen we het nog een keertje over......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid