facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Paleis - Uw Hypotheek

Uw Paleis - Uw Hypotheek

Info

Bij ons kunt u terecht voor een goed en onafhankelijk advies. Zo weet u zeker dat u zo min mogelijk risico loopt en nooit teveel betaalt voor Uw Hypotheek.



"Om echt onafhankelijk advies te krijgen, heeft u allround vakmanschap nodig. Een combinatie van een gecertificeerd en ervaren makelaar-taxateur en hypotheekadviseur is uniek. Het maakt ons daarom niet uit of u een bouwdepot wenst of uw woning wilt verkopen. Ook aankopen hoeft niet meer alleen. Wij waarderen, bieden, financieren ook bij verhuur hypotheken, verzekeren en helpen u vervolgens met de belastingaangifte. Alleen uw spullen verhuizen slaan wij over.Zit u in een scheiding, schakel dan onze hulp in. Dan gaan wij er alles aan doen, om beiden weer op de rit te krijgen. Dit scheelt een hoop stress, als één adviseur alle kennis en mogelijkheden in huis heeft."
Adres: Kempenaar 01-16, 8242 BA Lelystad
Telefoonnummer: 0639557282
Stad: Lelystad
Route: Kempenaar 01-16
Postcode: 8242 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
uw-adviseur.nl uw-adviseur.nl 800 meter 100% onafhankelijk advies over hypotheken en leningen. Ook voor Startersleningen, NHG...
Kam & Bronotte Makelaars Kam & Bronotte Makelaars 1 km Wij zijn gelegen op een geweldige locatie, aan De Veste 10-14, zichtbaar vanaf de Sta...
BaarAdvies Lelystad BaarAdvies Lelystad 1 km Financieel advies nodig?Dan zit u hier goed! Al bjjna 15 jaar geven wij met succes to...
Molenaar & Partners Molenaar & Partners 2 km Onafhankelijk hypotheekadvies.
Recensies
Annet van Arnhem. Ik kwam vorig jaar in contact met Rogier en Ellen May heb mijn huis bij hun kunnen verkopen en een mooi huis terug kunnen kopen mijn hypotheek is perfect geregeld. Ze leggen je alles heel goed uit als je vragen hebt je kunt ze altijd goed bereiken. Ik vond het in het begin doodeng want ja je zet niet zomaar je huisje te koop waar je al 18 jaar hebt gewoond maar om dat Ellen May steeds mee ging om naar een huis te kijken hebben we veel dorpjes gezien in Friesland Drenthe en de provincie Groningen waar ik nog nooit van had gehoord en heb in een van die dorpjes een mooi huis kunnen kopen in de provincie Groningen en daar ben ik ze nog heel dankbaar voor. Zoek je een makelaar voor je huis of hypotheek dan is dit een zeer goed bedrijf in mijn ogen echt een top bedrijf.
Wij zijn super geholpen door dit geweldige bedrijf! Rogier en Ellen May zijn toppers in hun werk. Ze denken met je mee, zijn altijd te bereiken via WhatsApp en regelen alles tot in de puntjes. Wij hebben ons huis verkocht via dit bedrijf en ook de hypotheek geregeld voor onze nieuwe woning. Zoek je iemand voor je hypotheek of voor de aan of verkoop van je huis is dit het beste bedrijf!
Onlangs heb ik met mijn vriendin bij Uw Paleis een woning gekocht. De hypotheek aanvraag is tevens volledig door dit bedrijf begeleid. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Zij dachten goed mee, legde alle ingewikkelde hypotheek perikelen duidelijk uit, werken snel en zijn zeer goed bereikbaar. Kortom alleen maar lof!
1 keer een woning bezichtigd die door dit bedrijf werd verkocht. Helaas sindsdien huizen van dit bedrijf vermeden. Kregen weinig informatie, meeste vragen wist ze de antwoord niet op. Tevens vond ik haar ook niet echt representatief.
Betrouwbare en deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste oplossing voor o.m. de overwaarde van onze woning.
Vertaald door Google Ze willen je geen hypotheek geven. Rohir regelt het zelfs bij een buitenlandse bank. Origineel Nie chcą ci dać kredytu na dom. Rohir ci to ogarnie nawet w zagranicznym banku.
Vertaald door Google Slimme en aardige pepole Origineel Clever and nice pepole
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid