facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw Barista

Geschiedenis

"Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt"


Tijdens zijn opleiding aan het HMC heeft Lars van Acquooy eerst een aantal jaar als meubelmaker gewerkt. Totaal niet met het idee om zelf een bedrijf te starten. Maar zijn interesse in koffie begon in 2015 vorm te krijgen. Zelf had hij toen thuis een Expobar en een Quamar koffiemolen.


En daarmee begon het: Hoe maak je een echt lekkere espresso en schuim je goed melk?

Stap voor stap begon hij de vaardigheden onder de knie te krijgen en vond hij het steeds leuker worden om hier mee bezig te zijn.


Het toeval deed zich rond die tijd voor dat er een ‘Italiaanse Piaggio’ moest worden gerestaureerd tot espressokar en halverwege 2016 toen zijn interesse serieus begon te worden werd er ook een ‘Old Timer Brandweeraanhangwagen’ uit 1939 omgebouwd tot espressobar. Een unicum in Nederland en dat betekende goed nadenken over de stijl en inrichting.


In de loop van 2016 heeft hij vervolgens voor verschillende opdrachtgevers gewerkt op locatie met zijn mobiele espressobar. Van losse verkoop tot openingen van bedrijven of op beurzen, bij elke soort opdracht vulde hij het doel aan met zijn overheerlijke koffie.


Dit maakt voor hem het werken als Barista gevarieerd en ook zeer leuk om te doen.

Graag zou hij u dan ook willen ontvangen met een lekker koffie en kan hij u persoonlijk laten zien waarom hij dit met zoveel plezier doet.

Adres:
Stad: Alblasserdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GrecOlive GrecOlive 84 km top olijfolie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid