facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uut Twelle

Uut Twelle

Info

Natuurlijke hondensnacks.

Geschiedenis

Uut Twelle is een webshop die zich richt op het bereiden van verse, pure en natuurlijke producten voor uw hond. De producten worden dagelijks vers ingekocht en direct verwerkt in onze eigen bereidingsruimte. Vervolgens worden de producten gedroogd in een daarvoor speciaal ingerichte droogruimte. Door deze ambachtelijke bereidingswijze zijn onze snacks een traktatie voor uw hond!

De snacks zijn allemaal puur natuur, hieraan zijn dus geen geur-, kleur- of smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Het is belangrijk dat u uw hond niet alleen laat met de snacks en zorg voor voldoende drinkwater, dit voor de veiligheid van uw hond.

Adres:
Stad: Twello



op zoek naar gerelateerd: Pets en Co Twello
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisdierencrematorium De Engelenburg Twello Huisdierencrematorium De Engelenburg Twello 16 km Het was een moeilijk afscheid, omdat onze lieve Lola botkanker kreeg, begin december ...
Recensies
Ik kocht al jaren als ik bij mijn ouders op bezoek was, snacks speciaal voor katten op de markt. Laatst voor het eerst een bestelling gedaan via de website. De gehele bestelling is netjes en heel vlug geleverd. Wat vriendelijk dat er iets extra's bij de bestelling zat. Mijn poes vond het heerlijk, maar het was achteraf lichamelijk niet goed bevallen, want ze was daarna even aan de diarree. Aan de hand van mijn bestelling, kon de winkel niet weten dat het alleen door poezen zou worden gegeten. Ik denk dat het extra snackzakje alleen voor honden is bedoeld.
Supergoede service, producten van hoge kwaliteit en zeer vriendelijke mensen!
Geweldige winkel voor huisdier snacks. Mijn honden willen echt geen andere! Fantastische service!
Fijne winkel waar we al sinds jaren komen voor gezonde snacks voor onze altijd hongerige dwergteckel.
Vriendelijke mensen, mooie producten en bij online bestelling altijd iets "gratis" extra lekkers voor de hond om uit te proberen.
Goede snacks en makkelijk online bestellen en snel geleverd
Onze hond is helemaal gek van de snacks en kluif stokken. Het grote voordeel vinden wij ook dat het gezonde snacks zijn. Wij willen het allerbeste voor onze hond. Zeker een aanrader!!
Wij zijn al jaren vaste klant van Uut Twelle. Onze hond is er gek op en gaat altijd met plezier mee naar de markt. De service is perfect en de snacks vindt onze hond heerlijk.
Perfecte kwaliteit snoepjes tegen een betaalbare prijs. Het enige nadeel hij wil niet meer anders.
Heerlijke snacks voor mijn hond! Hij is er dol op! Erg blij altijd mee. Vriendelijke mevrouw die altijd in is voor een praatje en advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid