facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

Info

De UVVA biedt de ideale omgeving voor sportieve meiden uit om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen onder begeleiding van gedreven trainers.

Geschiedenis

De UVVA biedt de ideale omgeving voor sportieve meiden uit om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen onder begeleiding van gedreven trainers. Dit gebeurt door middel van trainingen, clinics, oefenwedstrijden en toernooien.

Naast haar reguliere clubactiviteiten wil de UVVA een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het individu door,het aanbieden van extra voetbalactiviteiten op een niveau dat het beste aansluit bij het niveau, de beleving en de vaardigheden van het individu. Tactische (intentie) en technische (uitvoering) vaardigheden zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Het is de doelstelling te trainen, coachen en begeleiden van de speelster in een veilig leerklimaat, zodat zij (nog) meer plezier zal beleven aan het spel voetbal.

De speelster wordt inzicht geboden voor haar omgeving zodat zij zich (nog) meer bewust zal worden gemaakt van haar (eigen) rol, niet alleen binnen het team, maar ook daarbuiten.
Met andere woorden: welke randvoorwaarden kunnen gezamenlijk worden gecreëerd, zodat eenieder (speelster, trainer, ouder, club) optimaal plezier zal beleven aan het spel voetbal.

Tot slot moet de UVVA fungeren als inspiratiebron voor verenigingen om de speelster binnen de eigen club (nog) beter te kunnen helpen in haar ontwikkeling, waardoor de speelster geprikkeld zal blijven om het beste uit zichzelf te blijven halen, zodat zij (nog) meer plezier zal beleven aan het spel voetbal.

Adres: Componistenlaan 1, 3451SX Vleuten
Telefoonnummer: 06-51403995
Stad: Vleuten
Route: Componistenlaan 1
Postcode: 3451SX



op zoek naar gerelateerd: UVVA, Voetbal Utrecht, Trainer Vrouwen FC Utrecht, Voetbal Vereniging, Zaalvoetbal Utrecht, Voetbal toernooien 2023 jeugd Utrecht, Studeren en voetballen, BVO meidenvoetbal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ritish Personal Trainer Ritish Personal Trainer 2 km 1-op-1,persoonlijk, maatwerk, doel-& resultaatgericht. Onder mijn persoonlijke begele...
Recensies
Vertaald door Google Voordat Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid