facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utrecht Overvecht

Utrecht Overvecht
Adres: 3571 EH Utrecht, Nederland
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Postcode: 3571 EH


Recensies
Station Utrecht Overvecht is een voorstation van Utrecht. Het heeft 3 perronsporen, en regelmatig verbindingen met Utrecht Centraal, Baarn, Amersfoort, Zwolle, Hilversum o.a. tot vrij laat.nnIk persoonlijk vind het een aardig station. Redelijk onderhouden, maar bepaalde dingen zoals de tunnel en hoofdingang ogen roestiger en gebruikt. Het verdiend niet de schoonheidsprijs als station, maar je kunt er goed aankomen en reizen.nnOok heeft het station goeie busverbindingen van diverse lijnen waaronder de 1, 6, 30.nnDaarnaast is er in station Utrecht Overvecht een winkeltje wat niet de hele week open is. Hier kun je eten en drinken kopen en de ruimte is ook te huren. Dit winkeltje zit in het station bij de hoofdingang.nnTot slot is er een waterpunt voor het station en heeft het een parkeerplaats iets verderop welke nog gratis is.
was hier meteen fiets gejat echtnniet vertrouwen het is echt niet normaal altijd politie en als ik een keer zwart rijd dan worden ze wel boos en als hun dat doen rennen ze weg
Pas op, bij de buitenfietsenstalling wordt een hoop gestolen - verlichting, zadelhoezen, nou afgelopen woensdag op klaarlichte dag de accu van mijn ebike, die op slot zat. @ns, alstublieft camera's ophangen!
Station Utrecht Overvecht is een goed onderhouden station. Verder is het prettig dat er een kleine winkel is. Dit vindt je niet op alle kleine stations.
Station met drie perrons en vier sporen. Over 1 spoor komen alleen intercity's langs. Er is een koffietentje. Er is voldoende parkeerplek voor fietsen en ook een bewaakte fietsenstalling. De gang onder het spoor door is soms wat viesnJe kunt met een glijbaan naar beneden als je uitgekeken bent op de trap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid