facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utrecht Nail Academy By Lisette Bijvank

Info

Mijn naam is lisette Bijvank en ik ben absolute international master educator van crystal nails.
Mijn opleidingscentrum is gevestigd in Cothen

Tot snel!!



"Ik ben Lisette Bijvank en ben absolute international master educator van het hoog geprezen professionele merk Crystal Nails.Ik eigenaar van Utrecht Nail Academy. Hier geef ik de allround opleiding tot nagelstyliste, ook is er een breed aanbod workshops voor de beginnende nagelstyliste tot de ver gevorderde professional.In mijn groothandel is alles op het gebied van nagels te koop!Volledige assortiment van Crystal Nails, maar daarnaast ook merken als dadi oil, yodeyma parfums en Marc Inbane bruiningsproducten.Mocht u vragen hebben of bent u nieuwsgierig naar mij en mijn bedrijf?Ik hoor graag van u en hopelijk tot ziens!"
Adres: hinkerstraat 46, 3945 Cothen
Telefoonnummer: 31655728211
Stad: Cothen
Route: hinkerstraat 46
Postcode: 3945


Recensies
Lisette is een topper in haar vak die hele mooie nagels maakt! Naast haar nagelstudio geeft Zij ook nog opleidingen op hoog niveau. Ze is een echte kunstenares en kan zelfs op hele korte nagels hele mooie dingen schilderen! Om je nagels te laten doen Of om en opleiding te volgen ben je bij Lisette op het juiste adres!
Lisette heeft mijn nagels ook gedaan, dit terwijl ik zelf ook allround nagelstyliste ben geweest. Door omstandigheden kan ik mijn nagels niet meer zelf doen. Vanzelfsprekend bekeek ik haar werk als een collega maar bovenal als een zeer tevreden klant! Jammer dat we zover van elkaar wonen Lisette, had graag je vaste klant willen zijn!! #Petjeaf!!!
Lisette is een professional pur sang: een perfectioniste die alleen maar topkwaliteit levert en aandacht heeft voor de wensen van haar cliënten. Wat mij betreft kan niemand tippen aan deze topper!!
Elke 4 weken kom ik bij Lisette voor mijn nagels. Elke keer zitten ze zo perfect en ben er zo blij mee. Ik ga hier nooit meer weg! X Kelly
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid