facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utrecht Craft Beer Tours

Utrecht Craft Beer Tours
"Met de Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse hopspots, ontmoet je makers/kenners en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale microbrouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht!"
Adres: , Utrecht 3532 TG, NL
Telefoonnummer: 06 47496858
Stad: Utrecht
Postcode: 3532 TG



op zoek naar gerelateerd: Bier fietstocht Utrecht, Bier Tour Amsterdam, Bier Tour Utrecht, Bier tour Rotterdam, Bierproeverij Utrecht, Bier brouwerij Tour Utrecht, Bierbrouwerij Utrecht, Bier in Utrecht
Recensies
Ik heb de tour geweldig gevonden! Ontzettend veel geleerd en veel dingen kunnen proeven. Het personeel was super aardig en behulpzaam en reageerden positief op onze komst. Zeker een aanrader! Tip: laat je verassen bij de proeverijen, ze kiezen heerlijke bieren uit.
Wij hebben een erg leuke en leerzame dag gehad! We moesten even schakelen toen de locatie bij iemand thuis bleek te zijn maar eenmaal binnen merk je daar eigenlijk niets meer van. Later hebben we van Wanting ook nog het achterliggende verhaal gehoord en dat kweekt nog meer begrip. Wanting heeft ons erg duidelijk meegenomen in het proces van het brouwen van bier. Ze weet dit op een erg enthousiaste en tegelijk kundige manier over te brengen. Geen vraag bleef onbeantwoord en ook de lunch was perfect geregeld. Erg leuk ook dat de broodjes welke we hebben gegeten zijn gemaakt van de bierborstel uit één van de eerdere brouwsessies. Ikzelf had vorig jaar al de Bierista cursus gedaan dus het was erg leuk om alle stappen nu terug te zien in de praktijk. Ik zou dit zeker aanraden!
Leuk idee, zo kom je op plekken die je anders niet snel zou zien. Wat zaken bij de planning/stempels/biertjes ontvangen gingen niet zo goed, maar dat mocht de pret niet drukken.
Via Craft Beer Tours een workshop gehad bij Wanting. We verwachtten in een industrieel pand op een bedrijfsterrein terecht te komen, maar het was in een huiselijke omgeving. Wanting is ook geen bebaarde mannelijke bierbrouwer, maar een Aziatische vrouw. Mooi hoe je een bepaald beeld hebt bij bierbrouwers Wanting weet héél veel over brouwen en is zeer technisch aangelegd. Veel geleerd over enzymen e.d. Doordat er vrij veel wachttijd zit tussen de verschillende processen, duurt de workshop net een tikkeltje te lang. Misschien kunnen cursisten tijdens die wachttijden een klusje krijgen of bijv. een etiket voor het bier ontwerpen. De proeverij aan het einde is een leuke afsluiter. Lekkere lokale biertjes geproefd. Aanrader!
Super leuke bierwandeling gehad met collega's, duidelijk uitleg en kennis van de gids, en de bieren waren heerlijk! Zeker een aanrader om Utrecht een keer op een andere manier te zien en ontdekken.
Goed geregeld, leuke tour langs bier proeverijen. We hebben de tour gefietst met de familie, 6 personen.
We hebben een hele leuke dag gehad met de self-guided fietstour. Zelfs de regen mocht de pret niet drukken! De 2 brouwerijen waren top en schonken de een na de andere TOP craft beer. Stuk voor stuk moderne biertjes die je niet mag missen. Hoogtepunt was zeker de tour bij van de Streek.
De self-guided tour van Craft Beer Tours was een succesvol onderdeel van ons vrijgezellenfeest. De fietstour kwam langs 2 brouwerijen in Utrecht, waar we verschillende bieren konden proeven. Ook werd bij de eerste brouwerij een kleine tour gegeven. Contact met de eigenaar verliep snel en gemakkelijk voor de reservering. Zeker een aanrader, ook voor kleinere groepen.
Leuke en verrassende tocht langs kleine brouwerijen. Goede ontvangst en meerdere bieren per locatie. Ook leuk om een extra tussenstop in te lassen bij Boot122, ons onbekend ook al komen we uit Utrecht.
Super tour met diverse toffe producten! Utrecht heeft een mooi aanbod met brouwerijen ; echt een aanrader. Frank heeft ons goed voorbereid en hebben genoten van een mooie dag! Thnx !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid