facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utopia Stables / Horseshop Pelego

Geschiedenis

Pelego is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van aparte zadeldekjes met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze kracht is dat de klanten altijd iets unieks hebben. De dekjes kunnen geheel naar keuze en eigen creativiteit gemaakt worden. Al onze dekjes worden met de hand gemaakt in een klein Nederlands atelier. Omdat wij niet aan machinale massaproductie doen blijven de dekjes uniek en kunnen wij ook van ieder gemaakt dekje de kwaliteit waarborgen.
De dekjes worden gemaakt in modieuze kleuren en prints en afgewerkt met mooie biezen en kleurencombinaties. Iedere keer weer proberen we de leukste stoffen in te kopen om zo telkens nieuwe unieke dekjes te hebben.
Het mogelijk je eigen dekje te ontwerpen en deze door Pelego te laten maken. Denk hierbij aan vormen, maten, prints, kleuren, afwerkingen, versieringen, naam van het paard geborduurd, strassteentjes en nog veel meer. Bijna alles is mogelijk en dit voor een leuke prijs. Informeer vrijblijvend voor wat de mogelijkheden zijn of maak een afspraak om samen aan tafel te gaan en jouw ideeën uit te werken!
Alle ideeën en tips zijn van harte welkom bij Horseshop Pelego!

Adres:
Stad: Zegge


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid