facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ut Pleintje

Ut Pleintje

Info

Bewonerscommissie "Ut Pleintje"

Geschiedenis

Deze Facebook pagina is gemaakt door de Bewonerscommissie "Ut Pleintje" in Hapert (opgericht op 20 Januari 2011) met als doel de bewoners van het wooncomplex Ut Pleintje te laten genieten van activiteiten die wij organiseren en daar ook de beelden van in de vorm van foto's en video's te publiceren.
Het wooncomplex Ut Pleintje bestaat uit 34 appartementen en 8 semi bungalows gesitueerd om een mooi plein.
De appartementen in het hoofdgebouw zijn vooral bewoond door oudere mensen in het kader van de doelstelling om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.
Het hoofdgebouw heeft verder een gemeenschappelijke "woonkamer" die gebruikt word voor allerlei activiteiten die als doel hebben de ouderen actief te laten zijn zodat er geen vereenzaming plaats vind.
De activiteiten worden geregeld door de woonkamer commissie samen met de bewoners.
Het geheel word begeleid door het dagelijks bestuur van de "Bewonerscommissie" die uiteindelijk ook de verantwoording draagt voor alles wat er in het complex gebeurd.
Huidige voorzitter is Lex de Jong, secretaris is Helma van de Put, penningmeester is Ad sporen en twee extra bestuursleden zijn Greet Popken en Harrie Vermeulen.

Adres: Roede, 5527GP Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Hapert
Route: Roede
Postcode: 5527GP



op zoek naar gerelateerd: Pleintje menukaart, Menukaart Pleintje Etten-Leur
Recensies
Na een dag van flink gewerkt gehad te hebben, Even Tijd voor ontspanning. Even een verkoelende Radler 0.0 genomen. Was gezellig Druk op het terras. Ondanks dat de dame in de bediening alleen liep, Toch niet heel lang hoeven te wachten. Zeker de moeite waard om te ontspannen in een gastvrije omgeving.
Wij zouden een snoepertje na een fietstocht gaan nuttigen. Volgens het programma boekje is dit mogelijk tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit was niet mogelijk zei de uitbater om de keuken gesloten is. Wij zeiden hoe kan dat omdat volgens ons..... de keuken is gewoon niet open ,onderbrak hij ons. Geen sorry of vriendelijkheid. Toch maar een koffie en latte-magiato besteld. In de latte zat geen melk maar oplospoeder met heet water. Was niet om te drinken. We hebben gevraagd of er melk in zit. Hij gaf geen bevestigend antwoord. Hij deed sarcastisch door een glimlach en een niet geïnteresseerde houding. Hij kwam boers over met echte klompen aan. We hebben betaald maar komen hier nooit meer terug.
Top cafe in het hart van Hapert niet in de MFA . Ontzettend gezellige sfeer en vriendelijk personeel!Eten: 5/5
Geweldig restaurant/bar met liefde voor de bbq smoker wat je terug proeft in het vlees zoals spareribs, pulled pork, pulled beef enz... ik had de spareribs die HEEL dikbevleesd waren en genoeg voor doorsnee vleeseter. Mijn vrouw had een Biefstuk die perfect rosé geserveerd werd en heerlijk van smaak was. Wij komen hier zeker terug en voor de andere BBQ liefhebbers....GA ER HEEN!
Vriendelijk gesprek gehad
Goede bediening. Uitstekend eten.
Matige bediening, omdat het moet was de mededeling! Tapas plankje was goed, maar heel eenvoudig.
Gezellig terras, prima bediening en een goed glas bier.
Gezellig buurt,fiets café. Gezelligheid, sfeer en service staan hier voor Eric en José. Tijdens stemdag extra aandacht.
Lekkere bbq écht , erg lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid