facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor usstek.nl

Info

Oud en Nieuwfeest | Open NK Eiwerpen | Caravan Us Stek

Geschiedenis

Wie is Us Stek?

Wij, de leden van Us Stek heten je welkom op deze digitale informatiedrager.

Wie zijn wij? Een grote groep oudere jongeren die inmiddels vaak en minder vaak te vinden zijn in ons onderkomen de Keet. Onder kopje Wie? zijn alle medeplichtigen met biografie en foto te vinden. Leeftijd is variabel tussen de 0 en 35 jaar.

Waar staat Us Stek?

Ons prachtige onderkomen is inmiddels van oude caravan getransformeerd in een luxe houten chalet van alle gemakken voorzien. Dit nederige stulpje staat op een lapje grond aan de IJsbaan achter de sportvelden met als postadres Klipperstraat 2a.

Welke Us Stek?

De enige echte Us Stek uit Makkum en niet die andere jongeren groepering die voor verwarring zorgt op het internet met dezelfde naam.





Sinds wanneer Us Stek?

Alweer een kleine 15 jaar geleden is een vriendengroep ontstaan die nu anno 2009 uitgegroeid is tot een vereniging met ruim 30 leden.

Uit een groepje hangjeugd die begonnen is bij het stek op het Achterdijkje te Makkum kwam het idee om een caravan aan te schaffen om zo een dak boven het hoofd te hebben tijdens het hangen. Die caravan kwam er in 1996 en werd vernoemd naar het stek bij het Achterdijkje; Caravan Us Stek.

Waarom nu Us Stek?

Al snel bleek dat het hebben, instandhouden en het schoonhouden van de keet redelijk wat voeten in de aarde had. De plek die wij kregen van Gemeente Wunseradiel gebruiken wij nu nog. De gemeente was echter allerminst soepel en een streng controlebeleid gekoppeld aan het schoonhouden van de standplaats hoorde hier bij. Wijkagent Bouwhuis kwam iedere vrijdag een frisje halen om de afgelopen week door te nemen. Altijd in goed overleg heeft het zo mogen zijn dat wij inmiddels een prachtig onderkomen hebben aan de Klipperstraat 2a achter de Tennis- en kaatsvelden. Een keet die jeugd en oudere probeert te vermaken lokale evenementen.

Wat doet Us Stek?

Us Stek heeft zicht tot doel gesteld meerdere malen per jaar de bevolking van Makkum en omstreken te vermaken op een manier waardoor de leefbaarheid van Makkum verbeterd.

Voorbeelden hiervan zijn:

Traditioneel Ei-gooien in het centrum van Makkum,
Organisatie Oud en Nieuwfeest in Makkum,
Organisatie afterparty tijdens de Makkum Merke,
Assistentie/ bardienst bij SES feest,
Assistentie/ bardienst bij Makkum Merke,
Assistentie/ bardienst Leugenbollepop,
Assistentie/ bardienst bij de Visserijdagen,
Organisatie jaarlijkse Barbecue,
Organisatie jaarlijks ledenweekend,
Deelname aan de Pieremachocheltocht tijdens Makkumer Visserijdagen.
Waarheen met Us Stek?

Us Stek heeft als doel de bevolking in Makkum e.o. jaarlijks te vermaken op een manier waardoor de leefbaarheid van Makkum verbeterd. Met de keet als onderkomen is de binding in de groep nog steeds goed en hiermee staan de leden van Us Stek garant voor een lange toekomst!

Wat nog meer met Us Stek?

Us Stek is te volgen in de social media scene.

Twitter

http://twitter.com/#!/@oudennieuwparty

http://twitter.com/#!/aaismite

Adres: Klipperstraat, 8754 BM Makkum
Stad: Makkum
Route: Klipperstraat
Postcode: 8754 BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindercentrum Makkum Kindercentrum Makkum 98 meter Kkc-Makkum is onderdeel van Kids First COP groep. Ons centrum bestaat uit een kinderd...
Makkumer Merke Makkumer Merke 177 meter Makkumer Merke, het jaarlijks terugkerende feest in Makkum welke overdag in het teken...
Visserijdagen Makkum Visserijdagen Makkum 628 meter Visserijdagen Makkum, donderdag 24 vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid