facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ushiwawa

Ushiwawa
"Heerlijk eten en winkelen in een roze fabriek tussen de sociaal duurzame designcollectie van Social label! Dat kan in het Werkwarenhuis in Den Bosch, de thuisbasis van Social label waar je ook club/restaurant Van Aken vindt. Open van do- t/m zo- vanaf 16.00u open.Iedere week anders en altijd van hoogwaardige kwaliteit. In de weekenden zijn er vaak activiteiten, zoals festivals, markten, dansfeesten. Een ideale plek dus om goede smaken te proeven en een diversiteit aan mensen te ontmoeten en te borrelen op het terras bij de oude veevoederfabriek die verandert en waar steeds iets nieuws te beleven is. Welkom bij het Werkwarenhuis op tramkade 22-24 in Den Bosch."
Adres: Karrenstraat 10 , 's-Hertogenbosch 5211 EH, NL
Telefoonnummer: 06 54787066
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Karrenstraat 10
Postcode: 5211 EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banier Banier 367 meter We zaten aan een tafeltje buiten op het terras. Cafe banier heeft niet veel keuze voo...
Recensies
Lekker ongedwongen sfeer, kleurrijk en creatief. Plek trekt ook veel toeristen en gezinnen. Wellicht niet de primaire doelgroep maar de tramkade is een toeristische trekpleister en terecht! Lekker drankje gepakt.
Super leuke plek! Jammer dat je een half uur bezig bent om je jas op te hangen en muntjes te halen.. daar moeten ze eik wel wat mee, verder is van Aken echt een fijn plekje !!!Service: 2/5
Zorgt voor geluidsoverlast en omgevingsvervuiling. Geen culturele verrijking van Silva Ducis. Niet voor rede vatbaar. Arrogante attitude
Gezellige restaurant met een uitgebreide menu kaart.Personeel altijd heel vrolijk en behulpzaam. Ik kom hier heel graag!
Gewoon een super lekker gerecht gegeten. Sinds kort elke donderdag 1 gerecht en dus geen keuze maar laat je verrassen. Komen hier zeker terug.
Erg leuk tentje, waar 2 mensen met plezier en passie de tent runnen. Een aanrader waar ik zeker vaker terug ga komen!
Een creatieve broedplaats in 's-Hertogenbosch. In een voormalig mengvoederbedrijf zijn diverse cafés, barretjes en restaurants gevestigd. Een plek net buiten het centrum maar geliefd bij de jeugd. Ook Costa del Silo ligt hier net om de hoek. Er is hier meer te zien en te beleven dan je op het eerste oog ziet en denkt. Een mooie toevoeging aan de Bourgondische Hoofdstad van Brabant.
Leuke plek om met een grote groep te eten en borrelen!
Je moet het even weten te vinden maar vervolgens bevind je je in een bijzondere gelegenheid die nogal afwijkt van het doorsnee restaurant. Althans als je daarheen gaat om wat te drinken of om een hapje te eten. Er zijn immers ook diverse andere activiteiten in het pand. Wij waren daar met een groepje en hebben ons het eten prima laten smaken want het was lekker en keurig verzorgd. Vriendelijke bediening.
Bijzondere gelegenheid waar diverse activiteiten in zijn ondergebracht. Unieke sfeer op terras en binnen in het restaurant. Goede en vriendelijke bediening. Complimenten voor de keuken want alle gerechten zijn mooi verzorgd en smaakvol.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid