facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Used Products Zoetermeer

Used Products Zoetermeer

Geschiedenis

INKOOP

Bij Used Products Zoetermeer kopen wij uw goederen in tegen direct contant geld en heeft u eventueel de mogelijkheid om uw producten binnen een van te voren afgesproken termijn weer terug te kopen. Zo kunt u altijd beschikken over contant geld en hoeft u uw product niet kwijt te raken. Bekijk hier onze inkoop/terugkoop voorwaarden en waar wij naar opzoek zijn!

De inkoop sluit een half uur van tevoren.

VERKOOP

Onze ruim ingerichte winkel kent een divers aanbod. U vindt bij ons 1001 verschillende gebruikte en nieuwe producten altijd met garantie! Zo kunt bij ons tegen de scherpste prijzen de mooiste en vaak nieuwste producten kopen zonder risico. Ook kunt u producten die allang niet meer nieuw te koop zijn ,maar die u misschien nog wel heel goed kunt gebruiken of altijd al had willen hebben, bij ons tegen extra scherpe prijzen in de winkel of in de webshop vinden



Daarbij kunt u ook uw eigen goederen meenemen om deze in te ruilen tegen goederen in onze winkel. Zo kan het heel goed zijn dat u zonder te betalen of met een geringe bijbetaling met uw nieuwe product de winkel uitloopt. Op deze manier is uw budget bij ons altijd ruimer dan bij andere winkels en wisselt de voorraad wekelijks. Het is dus altijd leuk om even een rondje door onze winkel te lopen of een kijkje te nemen in onze Webshop



"---------------------------------------------------------------Bij Used Products Zoetermeer kunt u terecht voor 2e hands elektronica zoals o.a. smartphones, tablets, laptops en veel meer met garantie! U kunt bij ons ook uw gebruikte producten weer verkopen. Ga voor meer info naar onze website!"
Adres: Plaats 12, 2711AW Zoetermeer
Telefoonnummer: 0793164605
Stad: Zoetermeer
Route: Plaats 12
Postcode: 2711AW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Used Products Gouda, Used Products Alphen, Used Products Rotterdam, Used Products Den Haag, Used Products Delft, Used Products Leiden, Used Products Dordrecht, Nieuwe Kringloop Zoetermeer
Recensies
Ik zocht naar een nieuwe tweede hands amplifier marants en ik keek bij used products en vond er een, dus belde ik op of hij er nog was,en ja hoor hij stond nog op de plank, dus ik maakte het geld over, ik kreeg hem opgestuurd, netjes in een doos, goed ingepakt met bubbeltjes plastic. En goede service voor als er toch nog wat mee was dan mocht hij terug. Dus namens mij hartelijk bedankt voor de goede service. Friendelijke groeten matthieu
Ik heb online een laptop gekocht van Lenovo. Ik ben erg blij met mij nieuwe laptop en hij doet het prima. Ik koop vaker bij Used Products en heb er goede ervaringen mee.
Joost medewerker aan de telefoon vond het normaal om defensief te vragen om een reden dat ik een kapot product buiten de niet eerder genoemde termijn terug had gestuurd. De reden was dat mijn partner in het ziekenhuis lag. Joost vond het ook acceptabel om door te vragen hierover. Hij heeft vervolgens niks gedaan met deze informatie, waardoor mijn partner veel geld kwijt is omdat hij ziek is.
Ik heb een apple pencil gekocht en het is beschadigd aangekomen. Ik heb het teruggestuurd en dezelfde dag een e-mail gestuurd en ze hebben nooit geantwoord. Ik heb vaak contact opgenomen en ze negeerden me gewoon. Ik zou niet adviseren om iets bij hen te kopen.
Goed bedrijf. Koop daar al heel lang spellen en alles is gewoon netjes met de hoes,instructies en de disc was vaak krasloos. Altijd goede deals gehad en vriendelijk personeel.
Ipad Pro besteld. Had eerst telefoontje gewijd aan toestand over scherm van de Ipad, kwam volledig overeen met de realiteit! Bovendien goed ingepakt en snel bezorgd, hier geen klachten!!
Versterker gekocht en vrij snel ontvangen. Helaas was er wat mis mee. Dit is echter correct en vlot opgelost. Complimenten hiervoor.
Used Products heeft de benodigde kennis over retro games, Laatst heb ik bij hun een originele Pokemon Sapphire GBA Cartridge gekocht en die grondig na gekeken, Hij bleek uiteindelijk inderdaad origineel te zijn. Mocht je opzoek zijn naar diverse Gameboy/Gameboy advance games dan is Used Products een goeie eerste om bij te zoeken voor een eerlijke prijs. Mocht je vragen hebben over een spel dan wordt je vriendelijk geholpen. Ook de levertijd was snel geregeld, Keurig een track and trace code gekregen. Used Products is zich van bewust dat bepaalde games niet origineel of wel origineel zijn dus mocht je twijfelen over een bepaalde game, Vraag het ze of ga gewoon even bij ze langs. Top qualiteit en snelle service!
Ik kwam hier voorheen altijd mijn spullen inleveren en toen kreeg ik altijd de beste service van Sylvesterals ik ze naam goed schrijf sinds kort werkt er iemand anders en ik krijg de meest respectloze prijzen, een iPhone XR met een barst en slechte batterij wat voor hun veel goedkoper te maken is “kunnen we niet innemen” maar toch een bod van €10 gekregen, ik vind t zonde want ik had altijd de beste prijzen en nu ga ik liever naar de gene in Den Haag die geeft standaard meer voor de zelfde producten
Xbox Seagate ssd werkt prime bespaart me ruimte voor films en oudere games staat netjes aangesloten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid