facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Used Products Roermond BV

Used Products Roermond BV

Info

Direct contant geld voor je tweedehands goederen!
Wij kopen allerlei spullen, van DVD tot smartphone!
Kom snel bij ons langs voor een gratis taxatie.



"Inkoop Verkoop Terugkoop & Inruil van gebruikte electronica.Used Products Roermond kent een zeer groot en gevarieerd aanbod van producten. U kunt onze winkel vinden aan de Kruisherenstraat 7 te Roermond op loopafstand van het station. Het centrum van Roermond is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer.Bij Used Products kopen wij uw goederen in tegen direct contant geld.We heten u van harte welkom in onze winkel."
Adres: Kruisherenstraat 7, 6041 HK Roermond
Telefoonnummer: 0475760155
Stad: Roermond
Route: Kruisherenstraat 7
Postcode: 6041 HK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mediamarkt Roermond Mediamarkt Roermond 3 km Het personeel kan dan wel aardig zijn, maar ze stonden gewoon voor mijn neus een oud ...
Recensies
De klantvriendelijkheid en de afhandeling van een klacht tav een geleverd onbruikbaar product kapot is zo ver onder de maat dat ik used products, in het bijzonder used products Roermond niemand kan aanraden! Men heeft hier wel een heel vrije interpretatie van consumentenrecht!
Laptop bij used products gekocht. Zat een pincode op. Heb ze getracht te bellen, emailen etc maar geen reactie. Ze nemen niet op, ze reageren niet dus erg vervelende situatie. Als je een laptop koopt en hem direct wil gebruiken zou ik hier niet kopen!
IPad Air 2 ZGAN bleek zeker niet ‘zo goed als nieuw’, maar had krassen op het beeldscherm en deuken in de behuizing. Was zeker de prijs die ik betaalde niet waard. Geld teruggekregen, maar communicatie was niet erg klantvriendelijk.
Heel tevreden met mijn Bose acoustimas luidsprekers. Prijs is goed, ziet er allemaal uit als nieuw en goed verpakt. Volgende keer weer bij jullie hoor
Telefonisch een macbook besteld en werd zeer vriendelijk geholpen. Ze hebben hun best gedaan om deze zo snel mogelijk te verzenden. Alles was netjes verpakt en kreeg er zelfs een nieuw doekje bij met het bericht dat ik hiermee het scherm mooi schoon kon houden. Top service!
Goed en fijn geholpen. Leuke en mooie winkel. Kreeg nog 1 jaar garantie bij aankoop van mijn product.
Kopen bij Used Products is erg makkelijk en vrij snel. Prijzen zijn voor tweedehands producten aan de hogere kant, maar goed de belastingdienst en huurbaas willen ook een graantje meepikken. Met dat verhaal komt dan ook gelijk een keerzijde, als je iets aan Used Products wilt verkopen krijg je bedragen geboden waar je plaatsvervangende schaamte van krijgt. Het is verklaarbaar, maar zonder aanbieders stopt ook het bestaan van dit concept. Daarom 2 sterren, netter zaken doen met aanbieders is onderdeel van de verdeelsleutel.
Ik heb er mindere ervaringen mee. De producten lijken goedkoop maar kosten vaak nieuw nog minder dan hier in de winkel. Dus eerst even Google voor je naar binnen loopt en wat wil kopen. Er werd op mijn zgan Samsung s20 telefoon €200 geboden en staat voor €400 in de vitrine. Schandalig en ik vind het oplichters.
Super goed geholpen door Maarten. Duidelijk advies voor een mooie laptop. Super blij mee!
Mijn eerste indruk van de zaak is positief. De prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar daar staat tegenover, dat de verkoper een door mij gekozen product gratis meegaf. Hij was blij na hij na een maandenlange gedwongen sluiting corona weer geopend was, en weer klanten kon ontvangen. Prima ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid