facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Used Products Alphen aan den Rijn

Used Products Alphen aan den Rijn

Info

Tijdelijk extra geld nodig? informeer naar onze terugkoop mogelijkheid. Uw eigendom tijdelijk bij ons met de mogelijkheid om het terug te kopen. Natuurlijk

Adres: Julianastraat 1, 2405CG Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172755191
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Julianastraat 1
Postcode: 2405CG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Used Products Den Haag, Used Products Gouda, Used Products inkoopprijzen, Used Products Leiden, Used Products Woerden, Used Products Hoofddorp, Used Products Zoetermeer, Used Products Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
mijnTafel Alphen aan den Rijn mijnTafel Alphen aan den Rijn 145 meter Altijd leuk om rond te snuffelen, elke week wel wat nieuws te vinden.
Jouwveilingen.nl Jouwveilingen.nl 2 km Zeer goede ervaring met Jouw Veilingen. Mooie producten voor een scherpe prijs. Snell...
Golfaanbiedingen.nl Golfaanbiedingen.nl 2 km Golfaanbiedingen.nl is onderdeel van Sportaanbiedingen B.V. en bied u op Golfaanbiedi...
Outlet Alphen aan den Rijn Outlet Alphen aan den Rijn 2 km Leuke artikelen tegen 50% van de prijs. Artikelen buiten het seizoen.
Recensies
Ik had een set speakers besteld, maar deze werd geannuleerd omdat er een "fout in hun systeem" was waardoor het niet de paarprijs was maar een enkele prijs. Ik wist niet dat Marktplaats ook van Used Products was, want hetzelfde fout was in het systeem van Marktplaats. Gewoon slordigheid en vervolgens niet leveren van het product. *Na deze review via de mail gecontacteerd met de vermelding dat een foutje maken mogelijk is en dat ik als klant ben geregistreerd bij Used Products om anderen te waarschuwen voor dit 'kinderachtige gedrag'. Helaas snapt de beste persoon niet dat ik specifiek te horen kreeg dat het een systeemfout was, niet een persoonsfout. De schuld afschuiven op het systeem is wel zo makkelijk, wees dan ook zo eerlijk om aan te geven dat het een persoonsfout is. Ik heb er nog wel 2 sterren van gemaakt omdat ik het geld direct terug heb gekregen.
Boormachine en een set ladderklemmen gekocht. Boormachine werkt top, hadden een paar betere foto's van gemaakt kunnen worden want er zit een snee in van een slijptol o.i.d. daarvoor 3 sterren. De ladderklemmen werden zonder sleutels geleverd. En na een email was het antwoord:dat stond vermeld, vandaar de prijs. En daar mag je het dan mee doen, dus daarvoor geen sterren. Al met al altijd wel tevreden altijd met used products in het algemeen al mag het bij deze vestiging wel iets klantvriendelijker.
Goede service nadat mijn betaling niet aankomen was. Daarna was het snel geregeld via de chat. De canon spiegelreflexcamera 450D was compleet zoals beschreven, werkt goed en ziet er mooi uit.
Een eerlijke tweedehands winkel met eerlijke service. Ik heb er nog nooit troep gekocht en ik heb er ook nooit slechte service gehad. Ga zo door!
Prima winkel waar kan je je spullen kopen of verkopen voor een goede prijs. Alles heeft een goede kwaliteit,je word goed geholpen en goed geadviseerd. Helemaal betrouwbaare en profesionele service.
Het is een leuke zaak jullie moet kier daar gaan kijken ik vet het super gaaf en leuke dingen te koop
PS5 speletje gekocht voor mijn kleinzoon. 's-miidags besteld en betaald en de volgende dag al in huis. Lekker snel
Stelletje oplichters en leugenaars, ze verkopen kapotte spullen zonder te testen en sluiten alles uit in hun garantievoorwaarden:koop nooit bij used products! De kringloopwinkels in de buurt of particulieren op marktplaats zijn eerlijker en meer servicegericht!
Leuke versterker gekocht, vriendelijk personeel.
Normaal gesproken altijd tevreden met Used Products, maar dit keer niet. Afgelopen week ben ik langsgegaan om een telefoon te kopen, die op de site als ´in nieuwstaat´ werd verkocht. Echter, na een half uur rijden daar aangekomen, kwam ik erachter dat er een kras in het beeldscherm zat, duidelijk niet in nieuwstaat dus. Erg jammer. De werknemers verleenden wel goede service, maar ben uiteindelijk helaas met lege handen naar huis gegaan. Advies, kijk goed wat je koopt en ga niet uit van hetgeen wordt aangegeven op site/door verkopers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid