facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Used Products Almelo

Info

Verkoop gebruikte spullen en ontvang direct contant geld! Of ruil ze in en ontvang korting op een nieuw product.

Adres: Grotestraat 1, 7607 CA Almelo
Stad: Almelo
Route: Grotestraat 1
Postcode: 7607 CA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: used products almelo openingstijden, used products deventer, used products hengelo, used products zwolle, used products almelo 7607 ca almelo, used products nijmegen, used products enschede, used products almere
Recensies
Fijne eigenaar, vriendelijk correct en zakelijk.. en ja natuurlijk wil hij alles zo goedkoop mogelijk inkopen en weer met winst verkopen....maar dat is ok.. Ik vind hem een fijne vent.
Een leuke HP Elitedesk 705 G4 SFF bij UPA gekocht, netjes geleverd. Heb er zelf wifi en een extra video kaart ingebouwd en alles werkt naar behoren. Fijne zaak, bellen als er iets is en verzorgen verzendingen uitstekend. Zou er zo weer kopen.
Zocht een ps5 en deze winkel verkocht het super snel al! Super blij met me aankoop en heel goed geholpen door het personeel. Ook wisten ze alles van het product af dus verkopen ze niet zo maar iets. Winkel zag er ook netjes uit.
Mooie kettingzaag gekocht, start perfect en er is inmiddels al het één en ander mee om gezaagd.... perfect.. goed ingepakt ook, nogmaals bedankt.
Mooie producten voor een goede prijs. loop er vaak naar binnen.
JBL subwoofer gekocht. Mijn oude had het begeven. Service, snelheid en verzending allemaal top bij Used Products Almelo.
Mijn vriend wou wat verkopen en weten of hij er zoveel voor kon krijgen onvriendelijke tegen de klant zo handel je geen zaken. Zeer slechte zaak naar mijn mening
PEAQ laptop gekocht via de site, een geweldige mini laptop voor een leuke prijs. Was zeer goed verpakt en de werking is perfekt! hier word je blij van ;> Volgende dag geleverd, top! Bedankt en tot een volgende keer.
Ik had 4 van dezelfde produkten besteld en eentje bleek zichtbaar kapot te zijn. Heb er een foto van gemaakt en opgestuurd maar tot op heden geen respons op gekregen. Ook niet toen ik een mail kreeg hoe de verkoop was gegaan. Ik vroeg teruggave van mijn geld maar helaas. Ik koop dus hier niet meer via internet.
Wou een ps4 verpanden. Dus ik vraag op de app of het mogelijk is.eerste antwoord nee wij verpanden niet. Dus ik zeg dan moet u het van de site afhalen.dat is valse reclame! Exacte woorden,tweede antwoord. ik verpand alleen aan mensen die ik mag.terwijl ik via een app heel beleefd aan hun vraag, En niet wetende dat ik jaren daar kom en het eerder heb gedaan. Heel jammer en eerlijk gezegt hoort dit niet in almelo De laatste paar ervaringen zegmAar zijn ondermaats en ver van klantvriendelijk Ik zal er niet weer komen .appen of bellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid