facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor USbikezone

USbikezone

Info

USbikezone is een online platvorm met aanbod op het gebied van motorfietsen en onderdelen van het merk Harley-Davidson.

Geschiedenis

HarleyGround is een online platvorm welke is opgericht met als doel vraag en aanbod op het gebied van motorfietsen en onderdelen van het merk Harley-Davidson en aanverwante producten en diensten bij elkaar te brengen. De rubrieken en subrubrieken zijn zorgvuldig gekozen en specifiek afgestemd op de familie- en modelnamen van Harley-Davidson om ervoor te zorgen dat advertenties eenvoudig kunnen worden geplaatst en gevonden. Iedereen kan op HarleyGround een advertentie plaatsen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en een paar minuten tijd.




"US Bikes in Uden is het adres voor zorgvuldig geselecteerde gebruikte Harley-Davidson motorfietsen."
Adres: Liessentstraat 9a, 5405AH Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Liessentstraat 9a
Postcode: 5405AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bacu Bacu 86 meter Mijn foto voor fototaart was niet correct binnen gekomen, werd er gebeld of ik nogmaa...
Fransen Biljarts Routine Fransen Biljarts Routine 295 meter Biljart op laten halen op laten knappen. Nieuw laken erop etc etc. Snel en goed. Netj...
Derks Tuinmachines Derks Tuinmachines 491 meter Vandaag een nieuwe robotmaaier gekocht. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
Vovu Metaalbewerking Vovu Metaalbewerking 675 meter Snel gelost super
ModelTruckworld ModelTruckworld 694 meter
Lamers System Care Lamers System Care 718 meter Vertaald door Google Deskundige monteurs en prettig om mee samen te werken. Originee...
Stichting PIB Stichting PIB 785 meter Verschillende beweegprogramma's die aangeboden worden door professionals, voor mensen...
Carplace Soundcenter Carplace Soundcenter 855 meter Super service en nette prijzen. Versterker en sub laten inbouwen wat een sound in mij...
Maxfurn Maxfurn 1 km Stoelen van maxfurn aan gekocht via molecule, hier en daar zwakke lassen aan het chas...
Udi’10 Udi’10 1 km Prachtig complex met veel faciliteiten. Mooie kantine en gezellig!
Medical Event Service Medical Event Service 1 km Ze werven op de website met de mededeling dat ze ook met ZZP’ers werken, echter biede...
Kraamzorg De Ervaring Kraamzorg De Ervaring 1 km Na een nacht in het ziekenhuis was Marieke al aan het wachten op ons bij thuis komst....
R. van den Hoogen Klussenbedrijf R. van den Hoogen Klussenbedrijf 1 km Zeer goed! Alles ging volgens afspraak
Macenta Macenta 1 km Vertaald door Google Fantastisch Origineel Super
4Aviation 4Aviation 1 km Een reis gemaakt naar de Athens Flying Week. Een uitstekende voorbereiding en dito be...
Kleermaker in de Kelder Kleermaker in de Kelder 1 km Wat een super net werk is er afgeleverd door haar. Stuur zonder twijfel mensen door.
Baan voor U Baan voor U 2 km Baan voor U , De perfecte match tussen werkgever en werknemer !
Recensies
Vorige week bij US Bikes voor mijn vrouw gaan kijken bij een Fatboy en omdat het toen regende vandaag een proefrit op ons eigen verzoek gemaakt, de koop gesloten en de Fatboy en gelijk meegenomen. Alles verliep heel gemoedelijk en soepel en Paul is een geweldige "down to earth" kerel. Geen druk, niets moet en hij neemt alle tijd voor je. En dan de lokatie waar Paul zijn motoren verkoopt, een hele grote man and woman cave Kaeve, geweldig! Paul heeft een mooie wisselende collectie HD motoren staan en het is heel plezierig zaken doen! We komen snel nog eens langs, gewoon omdat het kan! Bedankt voor de fijne ervaring Paul!
Top zaak en Top verkoper Goed geholpen bij de koop van de motor ,ik kon een motorkeuring doen en dat ging ook vlekkeloos. Hele aardige verkoper heeft veel voor mij gedaan om de motor te kunnen kopen die niet in zijn bedrijfsvoorraad stond en heeft het toch mogelijk gemaakt voor mij wat totaal niet voor hem nodig was. Nogmaals bedankt daarvoor Paul. Zoek je een Harley dan is usbikes zeker de plek voor jou!
Op 1 april, de dag van de motorrijder.. het was 3.5*C, mijn prachtige zwarte FatBoB opgehaald in Uden. ..wat een genot! Vanaf het eerste contact met US-bikes, de mooie HD,s die er stonden in een bijzonder leuke locatie en alle communicatie en service erbij maakt het wel compleet. Paul!!..hartelijk bedankt voor deze fijne ervaring en veel succes. De thuisrit samen met mijn zoon op mijn ''oude HD'' deed de kou gauw vergeten en ga ik ook van mijn FatBoB nog jarenlang genieten.
Deze week heb ik een prachtige Harley Davidson VRSCDX Night Rod Special uit 2015 gekocht van Paul US Bikes. Het telefonisch contact vooraf was erg prettig. Paul gaf zoveel informatie over het model en de specificaties dat ik er meteen een goed gevoel bij had. De motor is afkomstig van de eerste Nederlandse eigenaar en alles was aantoonbaar. Van aankoopfactuur tot aan het bonnetje van de accessoires. Werkelijk alles is als nieuw. Paul, dank voor het prettige verloop van de aankoop!
In 2017 een Harley gekocht bij Paul, deze ingeruild voor een andere. De nieuwe motor thuis afgeleverd en de oude meegenomen, al het papierwerk netjes verzorgd aan huis TOP ! Paul heeft verstand van zaken, is heel vriendelijk. Raad iedereen dit bedrijf aan. Marcel.
Prachtige Harley Breakout uit 2018 gekocht bij USbikes. Goede uitleg door zeer vriendelijke eigenaar Paul. Kan deze zaak zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een eerlijke Harley.
Gisteren heeft Paul mijn nieuwe prachtige aanwinst thuis gebracht! Vanaf het eerste moment dat ik langs ging bij US Bikes voelde het goed. Paul is een zeer vriendelijke en man en weet absoluut waar hij over praat. Hij denkt met je mee en is totaal niet pusherig om te verkopen. Alles is keurig tot in de puntjes geregeld! Via hem heb ik mijn huidige motor verkocht waar hij ook alles voor heeft geregeld. En de motor? Tja die is gewoon prachtig! Dank je wel nogmaals voor alles Paul! We spreken elkaar nog! En ik kom zeker een keer een bakkie doen in Uden.
Mooie Sportster gekocht bij US bikes, klein probleempje met de standaard schakelaar, werd snel en vakkundig opgelost, niets als lof voor dit bedrijf.
In een mooie showroom vriendelijk ontvangen. Een proefritje was geen probleem. Een paar dagen later nogmaals komen kijken en voelde totaal geen druk. Voelde goed!! Ik ben blij met mijn nieuwe motor die ik hier gekocht heb. Bedankt Paul!!
Super vriendelijk. Goede service en eerlijk bedrijf. Hele mooie Harley 1200 iron gekocht voor een mooie prijs. Prachtige zaak overigens, leuk om gewoon even doorheen te lopen terwijl hij de papieren in orde maakt . Ook, ga ook even naar de wc, super gaaf gedaan…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid