facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Urker Vispaleis Balk

Urker Vispaleis Balk

Info

Welkom op onze Facebook, like ons voor leuke aanbiedingen of om leuke prijzen te winnen.
Wij hebben een breed assortiment, kom gezellig langs.

Geschiedenis

Wij zijn een viswinkel in Balk. En hebben deze pagina opgericht om onze klanten meer bij de winkel te betrekken, om te laten zien wat we in de reclame hebben en om leuke prijzen te verloten. Wij verkopen gebakken vis, gerookte vis, en vers schoon gemaakte haring ook hebben wij een verse vis vitrine met een ruim assortiment. Heeft u vragen bel ons gerust, of kom gezellig langs.



"De Vismand is een visspeciaalzaak in het centrum van Balk. Ruim terras aan de Luts. Broodjes, verse vis, gebakken vis, gerookte specialiteiten, haring en een uitgebreide traiteur."
Adres: Raadhuisstraat 72, Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514601088
Stad: Balk
Route: Raadhuisstraat 72


Recensies
Dit is een van de belangrijkste lunchplekken in Balk. De broodjes vis zijn zo smakelijk. Heerlijk verse vis. De pistolets mogen nog iets krokanter, maar dan is het werkelijk perfect. Als je ziet hoe de andere bezoekers genieten van de gebakken mosselen en de kibbeling, dan weet ik wat ik de volgende keer ga bestellen.
De eerste keer was echt super.....maar de tweede keer die week was het een stuk minder vis droog gebakken.. Gebakken mossels waren vet..jammer dat er in 1 week zoveel verschil is in kwaliteit.
Goede kibbeling en lekkere zachte haring. Gezellig gezeten aan t kanaaltje.
Mooie schone winkel! Met allemaal heerlijke visgerechten. Je kan bijna niet kiezen. Van gebakken vis tot kant & klare maaltijden. Voor ieder wat wils!
Een viswinkel met mensen die er echt verstand van hebben. Heerlijke eigen gemaakte salades. Toppers
De lekkerbekken waren lekker maar weinig vis en erg duur
Love it! Zeker is een aanrader alles is vers gemaakt...altyd heerlijk!
Heerlijke vis daar...en ook de maaltijden zijn heerlijk
zaterdag weer genoten van heerlijk vis. Vriendelijk personeel en super schoon .kortom prima
Leuk persneel en goeie lekkerbekjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid