facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Urker Vishandel Baarssen

Urker Vishandel Baarssen

Info

Wilt u gezellig wat eten of drinken in het toeristische plaatsje Ommen? Dan komt u natuurlijk gezellig naar onze viswinkel.



"Eet jij graag een lekker gebakken visje of ga je liever voor een heerlijke zoute haring? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijke verse vissoorten in onze ‘winkel op wielen’. Elke week zijn wij te vinden in Elim en Ommen om u te voorzien van de lekkerste vis. Gaat u liever voor een lekkere visschotel met allerlei soorten vishapjes of een ovenschotel, ook dan bent u bij ons aan het goede adres.Laat u adviseren door één van onze medewerkers in de viskar als u er niet uit komt, zij weten namelijk alles van een lekker vers visje.De vers gebakken vis van Urker Vishandel Baarssen is altijd precies zoals u het hebben wil, heerlijk goudbruin met een krokant gebakken laagje en niet te vet!"
Adres: De voormars, 7731DB Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529723128
Stad: Ommen
Route: De voormars
Postcode: 7731DB



op zoek naar gerelateerd: Visboer Karwei Ommen, Vis Ommen, Vis Emmeloord, Urker Vishandel bakhuizen, Baarssen Lelystad, Vis online bestellen Urk, Vis restaurant Urk, Visafslag Urk particulieren
Recensies
Haring was top, ik kom hier zeker terug om de kibbeling te proberen. Waarna waarschijnlijk de 5e ster volgt!
Altijd super lekker gebakken visje en kibbeling daar. Zeer vriendelijk personeel en de vitrine ziet er ook altijd netjes uit.
Heerlijke kibbeling gegeten. Ook hele aardige mensen. Wij komen snel terug!
Lekkere kibbeling vriendelijke personeel
De perfecte viskar Goede vis, goed gebakken, goede prijs, goede bediening echt een aanrader Iedere vakantie komen we er 3weken een visje eten Komen zelf uit Scheveningen dus wel wat gewend maar hier weten ze wat en hoe goede vis moet zijn
Zeer droge vis. Structuur van de vis was taai en het vel was oneetbaar. Lekkerbekje maar half opgegeten want werd er hartstikke misselijk van. En daarvoor sta je dan ruim 30 minuten in een rij. UPDATE VOOR EIGENAAR: bedankt voor uw aanbod. Ik en mijn man willen best nog een keer een vis komen halen maar ik hoef écht geen lekkerbekje meer... Ik weet niet of uw aanbod alleen daarvoor geldt? Anders zien er vanaf.
Vis eten en een praatje maken, top. Een gebakken schelvis met zout en eigengemaakte saus. Daar fiets je graag een straatje voor om. De parkeerplaats naast de markt is zijn plek. Deze kraam hoeft geen korting te geven op prijzen want zelfs als hij meer geld zou vragen blijven de mensen echt wel komen. Het gaat om de kwaliteit en,... De gezelligheid.
Hele lekkere vis en hele vriendelijke mensen. Waren er hier maar meer van.
Heerlijke gebakken vis, goeie verse haring. Onze zoon krijgt vaak en stukje kibbeling tijdens het wachten. Mooie service, vriendelijke mensen.
Lekkerste vis en natuurlijk hun eigen saus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid