facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Urban Survival - Adventure Gear

Urban Survival - Adventure Gear

Info

Urban Survival - Adventure Gear
Uitrusting voor outdoor, survival, politie, beveiliging en militairen.

Geschiedenis

Urban Survival - Adventure Gear
Uitrusting voor politie, militairen en outdoor.



"Welkom bij Urban Survival, uw professionele leverancier van adventure gear. Vanuit onze jarenlange ervaring in survival en tactical training, vinden wij goede uitrusting onmisbaar voor ieder die survival of zelfverdediging professioneel of hobbymatig uitoefent. Wij leveren robuuste, slimme oplossingen voor politie, militair, survival en outdoor adventure.Wij weten dat betrouwbaarheid boven alles staat, daarom werken wij met gerenommeerde merken. Onze producten kenmerken zich als robuust en duurzaam. Wij passen onze productlijn continu aan met innovatieve nieuwe producten, die voorop lopen in techniek en [email protected]"
Adres: De Run 4312, 5503LN Veldhoven
Telefoonnummer: 0031402547606
Stad: Veldhoven
Route: De Run 4312
Postcode: 5503LN



op zoek naar gerelateerd: Survival spullen leger, Legeruitrusting, Tactical uitrusting, Militair uitrusting, Survival riem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bait Box Hengelsport Bait Box Hengelsport 1 km Als je in de buurt van Eindhoven bent, is dit zeker een adres om te onthouden. Goed g...
Recensies
Overzichtelijke website met vele producten. Bestelling werd correct en zeer snel geleverd. Een aanrader!
Ter zake kundig personeel. Goede adviezen en lekkere koffie. Prima service, kortom een aanrader wanneer je op zoek bent naar hoogkwalitatieve uitrustingstukken! Ik kom hier zeker terug!
Zeer professioneel bedrijf met veel kennis. Ik had een product besteld waar een productiefout in zat, ik kreeg probleemloos en kosteloos een nieuwe opgestuurd. Wat een topservice!
Bizar snelle reactie op het contactformulier, bestelling was er ook met een dag. Top.
Een winkel met een uitgebreid assortiment aan tactische en airsoft gerelateerde items. Bijzonder kundig personeel met erg veel praktische ervaring in het gebruik van de spullen wat ik zelf erg belangrijk vind. Al met al zeker aan te raden en ik kom absoluut nog terug voor meer advies en tactical gear.
Voor mijn broer zijn verjaardag een pakketje besteld.. heel tevreden met de snelle én persoonlijke service! Een echte aanrader!
Bij binnenkomst beleeft ontvangen en na wat vragen zeker overtuigd van goede product kennis. Zeker een aanrader!
Topmateriaal, vlotte service en snelle levering! Een aanrader.
Goede service, folder meegekregen met haar goede prijs kwaliteit verhouding en natuurlijk aardige mensen die goed zijn in een praatje maken
Gepassioneerd en professional bedrijf. Leverd maatwerk en heeft kennis van zaken. Waar andere bedrijven nee zeggen komt Urban Survival met een oplossing. Ik blijf zeker terugkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid