facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Urban Forest Beauty

Urban Forest Beauty
Adres: Bedafseweg 22, 5406 TM Uden, Nederland
Telefoonnummer: 06 10004246
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Bedafseweg
Huisnummer: 22
Postcode: 5406 TM


Openingstijden

maandag: 13:00–21:00
dinsdag: 19:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 14:00–21:00
vrijdag: 08:30–21:00
zaterdag: 08:30–21:00
zondag: 10:00–20:00

Recensies
Ontspannen, genieten, even helemaal tot rust komen... En dat in de professionele handen van Marleen! Echt een aanrader om deze tijd voor jezelf te besteden bij Urban Forest Beauty.
Enorm fijn om hier een behandeling te ondergaan, of het nu om een gezichtsbehandeling of massage gaat, het is allemaal met de grootst mogelijke zorg. Altijd met een fijn ontspannen gevoel weer naar huis!
Dit weekend een heerlijke massage gehad van Marleen! Door het vele thuiswerken laatste tijd zaten mijn nek, schouders en rug aardig vast. Maar na de massage was alles weer lekker soepel. Heel fijn! Ook is Marleen heel vriendelijk en gebruikt ze fijne en lekker ruikende! producten. Al met al: een heel relaxte ervaring. Zou dit iedereen aanraden, al is het alleen maar voor een lekker ontspan-momentje.
Gisteren een heerlijke Strong Muscle sportmassage ontvangen van Marleen. Mijn schouders en nek zaten wat vast, maar door de massage is er op beide plekken veel meer ontspanning ontstaan.nDe salon is schoon, netjes en sfeervol. Daarnaast is Marleen een heel aardige en kundige vrouw, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Je voelt meteen dat ze weet wat ze doet en dat ze plezier heeft in wat ze doet.nnAanrader dus!!!
Marleen heeft mij tijdens een weekendje weg in het teugel resort een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling gegeven samen met een peeling. Ze is professioneel en goed in haar vak. Wenkbrauwen zijn geepileerd en geverfd, prachtig. Voor mijn huwelijk volgend jaar heeft ze de dag daarna een proefmake-up aangebracht, heel erg blij mee. Ze luistert naar wensen en alles gaat in goed overleg. Echt een aanrader!nTanja
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid