facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Upstairs Coffeeshop

Adres: Beekstraat 12 , Arnhem 6811, NL
Telefoonnummer: 026 351 5397
Stad: Arnhem
Route: Beekstraat 12
Postcode: 6811



op zoek naar gerelateerd: Coffeeshop Upstairs Eindhoven menu, Coffeeshop Upstairs Eindhoven openingstijden, Coffeeshop Eindhoven, Upstairs traprenovatie kosten, Upstairs architecture, THC-olie kopen Arnhem, Coffeeshop Nijmegen, Coffeeshop speakeasy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omigo Coffeeshop Omigo Coffeeshop 81 meter
Recensies
Zag er wel schoon uit enzo, maar de wietsoorten waren zo standaard en zelfs een beetje duurder dat ik meteen naar de volgende coffeeshop ben gegaan in plaats van wat te kopen. Als er betere soorten zijn kom ik misschien wel weer langs.
De beste shop in arnhem. Personeel zeer vriendelijk. De prijs is mischien wat hoger maat daartegen over staat dat de kwaliteit ook hoger is . Plus de voorgedraaide kush is echt een aanrader.
Fijn personeel. Goede prijzen
Naar mijn mening de beste in Arnhem. Goeie ongedwongen sfeer en prima producten. Donkere man met de dreads is een prachtige gastheer, je loopt gegarandeerd met een smile op je gezicht naar buiten.
Goeie medewerkers alleen soms duur voor de kwaliteit maar daar kunnen de medewerkers niets aan doen . Ze help3n altijd netjes ook als je geen verstand er van hebt
Nette shop met vriendelijk en net personeel ; weten goed wat ze verkopen, hebben voor elk budget wel wat en zeker hun duurdere wietjes zijn vaak lekker exotisch. top.
Giga sportruimte aanwezig!
in het verleden wel eens speciaal heen gereden voor haze die toen echt super was , echter is het de laatste paar x allemaal rommel 12 euro per gram voor haze en dan nog rommel geven ook . ik zou er trouwens niet van versteld staan als deze shop meerdere bakjes heeft . volk dat namelijk vaker komt wordt gewoon voor getrokken . wiet wordt achter in een hokje afgewogen en ze zijn ook niet de snelste . ik adviseer deze shop over te slaan , en naar bijv omigo te gaan die een kleine 10 meter verderop zit en die veel beter spul heeft voor nog geen 10 euro de gram .
Aardig personeel, redelijke prijzen, goede kwaliteit wiet hasj niet gehad dus geen idee van. Redelijk wat zitplaatsen dus genoeg plek. Alleen zoals vele coffeeshops erg verouderd en is toe aan een renovatie.. staan wat fruitslots om op te spelen en wat spelletjes. Minpuntje had bijna geen bereik daar , 1 streepje steeds.. Weinig keuze uit theesmaken en normale thee english breakfast hadden ze niet. Ziet er verder wel gezellig en sfeervol uit.
Via google referenties opgezocht, vanuit daar richting Upstairs gegaan. Inderdaad een fijne shop, aardig personeel. En vondt de Tangerine erg lekker daar! Prijzen zijn prima te doen! Rond de €10 voor een gram. En uw groeten uit Almere kerel! ‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid