facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ups & Downies

Ups & Downies

Info

Ups&Downies is het eerste lunchcafé in Veenendaal dat tevens dagbesteding verleent aan mensen met een verstandelijke beperking.

Geschiedenis

Ons doel is om naast het bieden van een verzorgde en betaalbare lunch, mensen met een beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te geven. Geniet van onze lekkere broodjes en salades, of houd het bij een lekker kopje koffie met zelfgemaakt gebak! Onze medewerkers vinden het fijn om u te helpen en zullen er alles aan doen u een zo goed mogelijke service te verlenen.

Adres: Kerkewijk 17, 3901 EA Veenendaal
Telefoonnummer: +31 (0)318 769193
Stad: Veenendaal
Route: Kerkewijk 17
Postcode: 3901 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bagels & Beans Bagels & Beans 242 meter
Delifrance Veenendaal Delifrance Veenendaal 442 meter Heerlijke koffie en vers afgebakken broodjes. Heel vriendelijke bediening. Top.
Lunchroom De Belevenis Veenendaal Lunchroom De Belevenis Veenendaal 504 meter Leuk tentje in een overdekt winkelcentrum. Vriendelijke en snelle bediening en het et...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid