facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uppii Demontabele Scooter Ruitenwisser

Uppii Demontabele Scooter Ruitenwisser

Info

Uppii demontabele ruitenwisser waarmee u uw scooter in weer en wind kunt gebruiken. Veilig en met goed zicht.

Geschiedenis

Je wilt je scooter toch zeker niet alleen bij mooi weer kunnen gebruiken? Vanaf nu hoeft dat ook niet meer want met de nieuwe en innovatieve Uppii rijd je veilig op je scooter door weer en wind.

Uppii is een demontabele ruitenwisser die je gemakkelijk bevestigt aan je windscherm. De Uppii-ruitenwisser zorgt ervoor dat je ook tijdens een regenbui prima ziet wat er om je heen gebeurt. Geen regendruppels meer op je scherm die je zicht belemmeren. Dat rijdt een stuk prettiger en vooral veiliger!

Uppii is heel gemakkelijk te demonteren. Dus zodra jij je scooter ergens parkeert, klik je de ruitenwisser eenvoudig los van je windscherm en berg je hem op in de Uppii-opberghoes.

Uppii is de eerste en enige mobiele ruitenwisser voor het windscherm van je scooter en nergens anders verkrijgbaar! Mooi vormgegeven en met zijn geïntegreerde zonnepaneel ook nog eens hartstikke duurzaam.



"Uppii is de eerste en enige mobiele ruitenwisser voor het windscherm van je scooter en nergens anders verkrijgbaar! Mooi vormgegeven ook nog eens duurzaam."
Adres:
Stad: Oostzaan


Recensies
Edit: Accu super snel leeg. Rit van 5min niet haalbaar, en ongebruikt in 3dagen leeg. Verkoper schuift het af op kou en reageert gewoon niet meer. Regelmatig schoonmaken heet om de 100 meter. Opspattend vuil maakt meteen krassen!!! Ook logisch eigenlijk, maar maakt dit product wel redelijk onbruikbaar. X maal per jaar het schermvervangen is ook niet echt duurzaam. Klantenservice...... Geld innen en opsturen gaat vlot. De rest is een drama! De ruitenwisser was vlot opgestuurd en makkelijk te monteren. Zelf zou ik het geheel wel wat lager plakken dan aangegeven. Helaas zit hij al geplakt. Ook merk ik dat het blad niet overal op de ruit evenveel druk heeft, dus dan krijg je strepen. De bediening is lastig wanneer je handschoenen draagt. Gewoon een zender met één grotere toets, wisser die automatisch in de 0 stand gaat staan, zou een zeer fijne opwaardering zijn. Zeker gezien het geen ding is van een paar tientjes.
Mijn moeder heeft laatst een bevestigings plaat besteld voor op de windscherm. Dit moest gebeuren ivm nieuwe aankoop van een scooter. Het brievenbus pakketje ontvangen maar gek genoeg was de inhoud leeg! En de enveloppe open gemaakt. Dit is direct gemeld via de e-mail en inclusief foto’s van de enveloppe maar de klantenservice weigert om mijn moeder te helpen. 2x een e-mail verstuurd en het contact formulier ingevuld . Dit probleem hebben wij nu doorgezet naar webwinkelkeurmerk / geschillencommissie. Klarna is hier ook van op de hoogte gesteld. Uppii laat werkelijk niks van zich horen! Zeer onprofessioneel dit.
Ik vind dat ik nog steeds lekker ouderwets moet kunnen winkelen.ik baal ervan dat onze winkels stukje bij beetje word afgebroken omdat alles maar failliet gaat.ik zou een mooi oosterhout willen zien met veel winkels.lekker ouderwets.dan heel veel groen en mooie planten enz enz.dan onze prachtige ziekenhuis.banken en postkantoor.meer appartementen de hoogte in. de uitzicht overal kan veel beter.je kunt het zo gek niet noemen.
Ik heb mijzelf goed ingelezen op de site en alle reviews gelezen. Ik hoopte met deze ruitenwisser veiliger de weg op te kunnen als het zou regenen, maar niks is minder waar. Het idee is leuk, de werking minder.... Na 1x gebruik enorme krassen op mijn nieuwe windscherm. Heel jammer, frustrerend, maar bovenal nog onveiliger! Je schrijft de klantenservice aan en daar maak ik verder geen woorden aan vuil. Die is nog slechter dan de ruitenwisser zelf, bah. klantvriendelijkheid is ver te zoeken, evenals mee denken. Dus ik beveel de ruitenwisser niet aan. Maakt enorme krassen en de klantenservice is helemaal dramatisch.
Vertaald door Google Zeer goede kwaliteit! Verbaasd hoe nuttig deze ruitenreiniger is. Bedankt !! Origineel Very good quality !Surprised how useful this windshield cleaner is.Thank you !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid